Η πόλη μας αλλάζει.. εμείς;

0
253

Γράφει ο Χρήστος Γρεντζελιάς

Αγαπητοί συνδημότες Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας, Θέλω και εγώ ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους ενεργούς πολίτες κ υποψήφιους των δημοτικών εκλογών του Μαίου.

Ένας από τους λόγους που αποφάσισα να λάβω μέρος σε αυτό τον αγώνα, παρά το νεαρό της ηλικίας  μου, είναι γιατί μια νέα δημιουργική  τετραετία προϋποθέτει μια ισχυρή διοίκηση, με δήμαρχο έμπειρο που να γνωρίζει τα προβληματα της πόλης.

Με τι κριτήρια άραγε θα ψηφίσουμε αυτή τη φορά; Πολιτικά; Προσωπικών εξυπηρετήσεων- ρουσφέτι; Το κοινό συμφέρον για αναβάθμιση του δήμου μας; Δυστυχώς Υποψήφιοι μιας άλλης εποχής αποτελούν σημαντικό παράγοντα αποξένωσης του θεσμού των εκλογών από τη νεολαία. Εν έτη 2019 θα συνεχίσουμε να βλέπουμε υποψήφιους να περιφέρονται διεκδικώντας τη προσωπική τους πολιτική επιβίωση κ όχι του συνδυασμού που θεωρητικά εκπροσωπούν και όλα αυτά πάντα για το καλό της πόλης μας..

Με τρόπο προκλητικό αξιώνουν τη στήριξη όλων μας, 4 χρόνια μετά..4 χρόνια μακριά από δημοτικά συμβούλια, 4 χρόνια μακριά από τα καθημερινά προβλήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας(καθαριότητα, συντήρηση των εγκαταστάσεων αθλητικών σωματείων-ΙΩΝΙΚΟΥ-ΑΤΤΑΛΟΥ-  γηπέδων τένις κ 5×5, ελλειπής φωτισμός, εγκατάλειψη άλσους, αδιαφορία για τη νέα Χαλκηδόνα) και 17 χρόνια μετά την κατεδάφιση για την ανακατασκευή του γηπέδου μας!! Αξιώνουν τη στήριξη μας με τίτλους αντιδημάρχων αποτυχημένων διοικήσεων και ως υποστηρικτές πλέον του γηπέδου,ατομα που ήταν στους 131, πού ψήφισαν κατά της υπογειοποίησης ή που στήριξαν τη ξεκάθαρη τοποθέτηση παλαιών διοικήσεων κατά του γηπέδου της ΑΕΚ και χωρίς καμία τοποθέτηση για τα συνοδά έργα του γηπέδου,που τόσο έχουμε ανάγκη για την εύρυθμη λειτουργία του.

Σε μια δημοκρατία που ισχύει ΜΟΝΟ τη μια μέρα των εκλογων, δεν έχουμε περιθώρια ούτε προσωρινής, ούτε επιλεκτικής μνήμης. Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω όσους διεκδικούν το δήμο μας,καθώς θεωρώ ότι ο καθένας ξεχωριστά έχει εκτεθεί με βάση τα λεγόμενα, τα πεπραγμένα,τη παρουσία ή ακόμα και την απουσία του.Η ενασχόληση των υποψήφιων με τη πολιτική δεν εχει κάποιο μικρόβιο αλλά τη δική μας ΑΝΟΧΗ!! Καμία αλλαγή δεν έρχεται από μόνη της, αν πρώτα εμείς δεν αλλάξουμε λανθασμένες αντιλήψεις του παρελθόντος. Γι’αυτό ζητάω τη στήριξη της δικής μου γενιάς!!! Να συμβάλουμε ουσιαστικά στην ανάδειξη ισχυρής διοικισης και όχι απλά να καταψηφίζουμε τις προηγούμενες. Ζητάω βοήθεια για αλλαγή νοοτροπίας, που καποιοι μας θέλουν χωρισμένους σε δεξιούς και αριστερούς

Ο συνδυασμός  ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ αποτελείται από άτομα νεαρά κ ανθρώπους που προέρχονται από όλο το δημοκρατικό τόξο, με εμπειρία και προσφορά στη τοπική αυτοδιοίκηση. Η καινοτομία ξεκινάει με μια σπίθα και νέους ανθρώπους που κοιτάζουν το μελλον.Κοινός μας στόχος η δημιουργία μιας έξυπνης πόλης αφήνοντας παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές όχι μόνο υποδομές αλλά και αξίες όπως ηθική και αξιοπρέπεια. Μην επιτρέψουμε στους ειδικούς να μας διχάσουν για ακόμη μια φορα. Δεν ψάχνουμε ψηφοφόρους,αλλά συμπαραστάτες στο πρόγραμμα που έχουμε για τη πόλη μας!

ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ για ένα δήμο ΕΞΥΠΝΟ και δημιουργικό, που η Χαλκηδόνα θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του, που η νεολαία θα συμμετέχει ενεργά στην ανάδειξη κ επίλυση των ζητημάτων με έξυπνες εφαρμογές* που θα συμβάλουν στη μείωση της γραφειοκρατίας, που θα αναλάβει να ενημερώσει τους πολίτες για μια εναλλακτική διαχείριση απορριμμάτων (ανακύκλωση), σε ένα δήμο για ΟΛΟΥΣ!!

Εγγυητής για τη υλοποίηση του προγράμματος, με αδιαμφισβήτητο έργο κατά τη διάρκεια της θητείας του και επικεφαλής του συνδυασμού ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ, ο Παντελής Γρετζελιας.

Δημιουργούμε ηλεκτρονικό χάρτη των έργων του δήμου μας,ώστε να συμπίπτουν κατά το δυνατόν περισσότερες εργασίες, για να μην δημιουργείται αυτή η συνεχής αναστάτωση σε πολίτες κ διερχόμενους.

Εντασουμε την εφαρμογή τού e-kep, των ειδικών δλδ μηχανημάτων τύπου ATM τα οποία παρέχουν νυχθημερόν τη δυνατότητα στους πολίτες να ζητούν και να εκτυπώνουν δημοτική ενημεροτητα, πιστοποιητικά δημοτολογίου και άλλα σχετικά έγγραφα με πολύ απλό τρόπο.

Εφαρμοζουμε συστήματα φωτισμού λαμπτήρων τεχνολογίας led, με εξοικονόμηση ενέργειας πάνω από 60% και έξυπνη διαχείριση συστημάτων στάθμευσης.

Χρησιμοποιούμε έξυπνες εφαρμογές στα πλαίσια διαφάνειας και μείωσης χρονοβόρων διαδικασιών στις υπηρεσίες του νεκροταφείου, της πρωτομαγιάς κλπ.

Σας περιμένουμε όλους από το εκλογικό μας κέντρο, Λ. Δεκελείας 132, να συζητήσουμε από κοντά το πρόγραμμα που έχουμε για κάθε γειτονιά της πόλης μας.

Συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές
Ενεργοποίηση των πολιτών
Κοινοποίηση για την ενημέρωση ΌΛΩΝ!!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.