Αρχική ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Η πόλη της καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια

Η πόλη της καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια

poli-tis-kardias-mas

Ακολουθεί ανακοίνωση της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “Η πόλη της καρδιάς μας”. 

Πανικός και ανεπάρκεια (;) vol.1

Το του παραλόγου συνεχίζεται με ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και παραμύθια χωρίς κόστος..
Τις τελευταίες ημέρες ο κ. Βούρος έχει πάρει «σβάρνα» διάφορα ΜΜΕ τάζοντας λαγούς με πετραχήλια, λέγοντας πράγματα νομικά ανεφάρμοστα και κοροϊδεύοντας τον κόσμο της περιοχής αλλά και της Α.Ε.Κ.. Αν και είναι Δήμαρχος 3 χρόνια, φαίνεται πως δεν έχει μάθει τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αξιοποιηθούν οι δημόσιοι χώροι και να αποδοθούν στον κόσμο για τις αθλητικές ανάγκες της πόλης. Καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να γίνει αρεστός στο κοινό της ομάδας μετά την άτακτη υποχώρηση του από την πρόταση του για τα δημοτικά τέλη του γηπέδου. Έχει αποτύχει παταγωδώς στο να ενεργήσει έγκαιρα για να πραγματοποιηθούν τα συνοδά έργα του γηπέδου, με αποκορύφωμα όλου αυτού η αναγκαστική χρησιμοποίηση του κ. Γρεντζελιά από την Α.Ε.Κ. για να ολοκληρωθούν τα έργα. Έρχεται τώρα ο κ. Βούρος να μας πει ότι όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι της πόλης θα αξιοποιηθούν προς όφελος των ερασιτεχνικών τμημάτων της Α.Ε.Κ.. Ξέχασε να μας πει το πώς θα γίνουν όλα αυτά, βέβαια. Τελικά, είναι άσχετος με την αυτοδιοίκηση αλλά πολύ καλός στην φαρσοκωμωδία.

Πανικός και ανεπάρκεια (;) vol.2

Σήμερα Τετάρτη -07-2022 μας καλεί ο κ. Βούρος για την ετήσια λογοδοσία των πεπραγμένων του. Το άρθρο 217 του ν. 3463 λέει ξεκάθαρα ότι προσκαλούνται οι κάτοικοι και όλοι οι φορείς της πόλης. Όσο και να ψάξαμε δεν βρήκαμε κανένα φορέα προσκεκλημένο. Οι φορείς της πόλης δεν είναι κομμάτι της για τον κ. Βούρο. Εμείς στη διαδικασία η οποία πρέπει να είναι η επιτομή της Δημοκρατίας αλλά με ενέργειες σαν αυτές, κάποιοι θέλουν να καταντήσει φαρσοκωμωδία δεν μπορούμε να συμμετέχουμε. Οι του Δήμου έμαθαν πριν λίγο καιρό… τι θα «πάρουν» από τον κ. Βούρο, τώρα ήρθε η σειρά των φορέων της πόλης..

Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη
« Η Πόλη της Καρδιάς μας»
Σκρά 7, Νέα Φιλαδέλφεια
6945541415, politiskardias@gmail.com.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version