ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΓΙΖΟΥΝ

0
35

Τελικά, με ότι έχει καταπιαστεί αυτή η Κυβέρνηση έχει αποτύχει. Ξεκίνησε για να κάνει υπερήφανη διαπραγμάτευση το 2015 και κατέληξε αντί να σκίσει τα Μνημόνια, να υπογράψει και τρίτο που δεν χρειαζόταν, έχοντας προκαλέσει ζημιά 100 δις. ευρώ στην Οικονομία, ανοίγοντας τον δρόμο στην ουσιαστική διάλυση των Τραπεζών και επιβάλλοντας capital controls, εκχωρώντας όλη την δημόσια περιουσία στο Υπερταμείο για 100 χρόνια. Ξεκίνησε να εμφανιστεί ως η Κυβέρνηση που θα άνοιγε μέτωπο με την διαφθορά και τώρα κρύβεται γιατί δεν έχει να εμφανίσει τίποτα, πολύ περισσότερο να βάλει κανένα φυλακή όπως απαιτούσε ο γνωστός για τα διπλά που κρατούσε ως Δήμαρχος Πολάκης. Το μόνο που έκανε είναι να ξεφτιλιστεί με το αδιέξοδο της Επιτροπής για την Υγεία,  να ανοίξει έτσι δίχως εξήγηση τους λογαριασμούς του Κώστα Σημίτη και τώρα να κρύβεται και να μην λέει αν βρήκε τίποτα. Τα ίδια και με το σκάνδαλο NOVARTIS.

Προσπάθησε να κρύψει τις εγκληματικές ευθύνες της για την τραγωδία στο Μάτι, ρίχνοντας όλες τις ευθύνες στην ύπαρξη αυθαιρέτων που θα τα γκρέμιζε δήθεν χωρίς κανένα συμβιβασμό και τώρα τα νομιμοποιεί. Επιχείρησε να φανεί ότι θα προχωρήσει σε διαχωρισμό Κράτους- Εκκλησίας και μέσα σε μια μέρα αποκαλύφτηκε ότι όλη η ήταν πως θα πληρώνονται από άλλο ταμείο οι κληρικοί με λεφτα πάντα του Κράτους, να μπορεί να διορίσει μερικές χιλιάδες . Υπέγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών και κατάφερε να φέρει απέναντί της ακόμα και αυτούς που επί χρόνια τάσσονταν υπέρ σύνθετης ονομασίας της γείτονος χώρας, μη μπορώντας να πείσει κανένα γιατί δέχτηκε ύπαρξη Μακεδονικής εθνικότητας και γλώσσας, ανοίγοντας τον δρόμο σε δηλώσεις σαν του Ζάεφ που είναι και μετριοπαθής.

Ότι πιάνει στα χέρια της αυτή η Κυβέρνηση το καταστρέφει. Οι ιδεοληψίες αρχικά, η λατρεία της εξουσίας  συνοδευόμενη από χαρακτηριστική ανικανότητα διαχείρισης και του πιο απλού θέματος και το άγχος της εκλογικής συντριβής τελευταία την οδήγησαν και την οδηγούν από φιάσκο σε φιάσκο.

Το καλύτερο για τον ΣΥΡΙΖΑ και για την χώρα είναι να τα αφήσουν καλύτερα και να προκηρύξουν εκλογές. Κάθε μέρα που περνάει  κάνει ζημιά στην χώρα ,αλλά και στους ίδιους.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.