Λονδίνο – Ο Mark Dolan πήρε το θάρρος να καπνίσει στο GB News παρουσιάζοντας το πρόγραμμά του, Mark Dolan Tonight, την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, μια στιγμή που μπορεί επίσης να μείνει στην ιστορία, ενώ περιγράφει πώς μια κυβέρνηση των Εργατικών μπορεί να αρνηθεί τις ελευθερίες του κοινού, όπως έχει κάνει στο παρελθόν, ειδικά με την απαγόρευση του καπνίσματος, και αναφερόμενος στην πρόθεση ενός συγκεκριμένου βουλευτή να απαγορεύσει το κάπνισμα με σταδιακή αύξηση της ελάχιστης ηλικίας για την αγορά καπνού, σύμφωνα με το κακό παράδειγμα που έθεσε το κατά τα άλλα «μοντέλο» της Νέας Ζηλανδίας.

Ο Mark Dolan διορθώνει τον Wes Streeting δείχνοντάς του τι σημαίνει και τι πρέπει να παραμείνει η απαγόρευση εντός των συμφραζομένων του καπνίσματος. Αυτό στο οποίο αναφέρεται ο Wes Streeting είναι η απαγόρευση και όχι η απαγόρευση εντός συμφραζομένων του καπνίσματος και υπάρχει μια διαφορά, ακριβώς τι εννοεί και δεν μπορεί να πει ή φοβάται να παραδεχτεί. Και αυτό συμβαίνει επειδή η απόφαση να απαγορεύσει κάτι ή κάτι άλλο δεν ανήκει στον Wes Streeting αντί για την κοινωνία, η οποία θα τον κρίνει για τη διεκδίκησή του.

Ο θαρραλέος παρουσιαστής του GB News, Mark Dolan, είπε ότι όσο περισσότερο αρνείσαι την ικανότητά του να κάνει κάτι, τόσο περισσότερο θα μπει στον πειρασμό να το δοκιμάσει, τραβώντας ένα τσιγάρο από ένα κιτς πακέτο καλυμμένο με γενική συσκευασία σαν να προέρχεται από κρατικό μονοπώλιο και ανάβοντάς το μέσα στο ενάρετο πλαίσιο του πειραματισμού και καπνίζοντας στην οθόνη.

Πρέπει να συγχαρούμε τον Mark Dolan που έπραξε σωστά και έδωσε το παράδειγμα στον υπόλοιπο κόσμο, καθώς η ίδια απόφαση που του έκλεψαν στο παρελθόν ανήκει στην κοινωνία που έχει ήδη αποφασίσει και όχι στο κράτος.

Στην πραγματικότητα, αυτό δεν θα έπρεπε να είναι είδηση όταν λέγεται υπό κανονικές συνθήκες, θα έπρεπε να συμβαίνει κάθε μέρα με τον ίδιο τρόπο από την πλευρά των ανθρώπων που είναι ελεύθεροι να διαμορφώνουν την μοίρα τους.

Εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο καπνός του τσιγάρου μυρίζει πρέπει να προειδοποιηθούν ότι η πράξη του καπνίσματος δεν στρέφεται εναντίον τους, και επομένως ανήκει στο ίδιο πρόσωπο μόνο, ως απόφαση που θα μπορούσε να είναι δική τους.

Δεύτερον, ότι το παθητικό κάπνισμα δεν εισπνέεται παρά μυρίζει από άλλους που αναπνέουν το οξυγόνο και εκπνέουν το υδρογόνο σύμφωνα με τους νόμους λειτουργίας του οργανισμού τους. Έτσι ώστε μόνο ο καπνιστής βλάπτει τη δική του υγεία, όχι την υγεία κανενός γύρω του. Η υγεία κάποιου άλλου μπορεί να βλαφτεί από ένα άλλο άτομο μόνο με τη χρήση βίας, και όχι με το κάπνισμα στην κοινωνία, όπως δικαιούμαστε να κάνουμε, και βλάπτοντας την ίδια του την υγεία με αυτό. Η υγεία κάποιου δεν μπορεί να επηρεαστεί άμεσα από τον γείτονά του μέσω τακτικών κοινωνικών αλληλεπιδράσεων, όπως το κάπνισμα. Είναι καιρός τόσοι πολλοί να ξυπνήσουν στην πραγματικότητα!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.