Αρχική +PLUS Ας ξεχωρίσουμε τους άντρες απ’τα αντράκια

Ας ξεχωρίσουμε τους άντρες απ’τα αντράκια

Αναρωτιέσαι τόσο συχνά πώς καταλήξαμε ως εδώ, στο τίποτα να μετράμε στιγμές που πέρασαν και χάθηκαν στο χρόνο. Χανόμαστε σε συζητήσεις που αναπτύχθηκαν σε άλλες εποχές και πάντα καταλήγεις στο σημείο μηδέν. Πως δεν υπάρχουν άνδρες, πως δεν υπάρχει αυτή η διεκδίκηση. Απορείς πως έχεις γίνει εσύ ο κυνηγός και το θήραμα είναι ένα άβουλο πλάσμα. Ένα πλάσμα χωρίς θέληση, χωρίς πυγμή που δεν ξέρει τι θέλει. Που δεν θα έπρεπε να είναι το θήραμα, αλλά αντιθέτως ο κυνηγός.

Είναι γεγονός ότι οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί και το αντρικό στοιχείο, είναι ένα είδος προς εξαφάνιση. Δεν υφίσταται όμως αυτό, γιατί ακόμα και στις μέρες μας υπάρχει, αρκεί να ξέρεις και εσύ που κινείσαι και τι θες. Όταν θα έχεις τακτοποιήσει βασικές προτεραιότητες στη ζωή σου και όταν θα έχεις ξεκαθαρίσει το τοπίο από την καθημερινότητα σου, τότε θα δεις και όλα αυτά που σε προσεγγίζουν. Αποδέξου τον εαυτό σου και προσπάθησε να καταλάβεις τι πραγματικά θες στην προσωπική σου ζωή. Όταν το καταφέρεις αυτό, τότε θα δεις πως μπορείς και εσύ να συνυπάρξεις μ’έναν άνθρωπο που σου ήταν αδιανόητο μέχρι χτες.

Τότε θα μπορείς να διαχωρίσεις τους άντρες απ’τα αντράκια. Ο άντρας δεν είναι αυτός που θα σε προσεγγίσει με το ακριβό αυτοκίνητο, με το ωραίο ντύσιμο και θα σε κεράσει ένα δείπνο ίσως και κάνα δύο ακόμα. Θα είναι αυτός, που η φωνή του θα έχει σιγουριά, δε θα υπάρχει ανασφάλεια και το βλέμμα του δε θα παίζει. Δε θα είναι αυτός, που θα έχει μια σοβαροφάνεια και ύστερα θα κυνηγάει την πρώην του ή την επόμενη που θα έχει ένα πιο εντυπωσιακό παρουσιαστικό. Δε θα είναι αυτός, που θα σου πει ότι θα είναι εκεί και ξαφνικά μια δημοσίευση στα social media θα καταρρίπτει την εικόνα του, που πάσχιζε να σου πουλήσει.

Είναι αυτός, που δεν ασχολείται με τα κοινωνικά δίκτυα, ξέρει πως αυτό έχει να κάνει με παιδιάστικες συμπεριφορές. Δε θα είναι δίπλα σου για τον απώτερο σκοπό του. Ένας ακόμα αριθμός που θα συμπληρώσει την λίστα των ερωτικών του κατακτήσεων.

Ας ξεχωρίσουμε, ότι ο άντρας θα είναι δίπλα σου εφόσον το έχει ο ίδιος επιλέξει. Θα σου χαρίσει την ασφάλεια που χρειάζεσαι, χωρίς να του το ζητήσεις. Θα έχει ήδη καταλάβει από το βλέμμα σου τι θες απ’ τον ίδιο. Θα σου προσφέρει όμορφες στιγμές και θα σου δώσει το έναυσμα να στηριχτείς πάνω του, χωρίς να κάνεις κατάχρηση. Θα ξέρει να σε διαχειριστεί, να βάλει φρένο στις ανόητες κοριτσίστικες σου προθέσεις. Θα σου κάνει όμορφες παρατηρήσεις, για να διευκολύνεις την καθημερινότητα σου, αλλά δε θα προσπαθήσει στιγμή να σε αλλάξει. Θα είναι σοβαρός, με μετρημένες, κοφτές κουβέντες και τα λόγια του θα είναι βάσιμα, με επιχειρήματα. Δε θα μπορείς στιγμή να αμφισβητήσεις τον ίδιο. Δε θα γίνει το «τσιράκι» σου για εργασίες ρουτίνας. Δεν τον τιμάει να τρέχει για σένα, μην το προσπαθήσεις, μην εκμεταλλευτείς την καλοσύνη του. Αντιθέτως αξιοποίησε τις όμορφες προθέσεις του και άστον ελεύθερο να σου δείξει πόσο αποδεκτή είσαι στα μάτια του.

Σταμάτα να συμπεριφέρεσαι σα κοριτσόπουλο και ν’ αναζητάς το λάθος που δεν έχει κάνει. Δε θα φορέσει προσωπείο, θα είναι εκεί και θα τιμάει τα παντελόνια που φοράει. Μάθε πως ο λόγος του είναι αυτός που μετράει στην συμπεριφορά του και όχι οι δεξιότητες του στο κρεβάτι. Από ακροβατικά όλοι ξέρουν, λίγοι όμως μπορούν να τα υποστηρίξουν.

Αποδέξου την αυθεντικότητα του χαρακτήρα του και μην προσπαθήσεις να του επιβληθείς. Δε θ’ ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές. Δεν ενδιαφέρεται για μια γυναίκα που απλά προσδοκεί να τον κάνει ότι θέλει. Λάθος και αν το έχεις ήδη σκεφτεί. Είναι άντρας και δε θα ασχοληθεί με μια γυναίκα, που θέλει να τον σέρνει. Δεν τον ενδιαφέρει ένα τέτοιο είδος γυναίκας. Πρέπει να είσαι αντάξια του, να σταθείς δίπλα του και να αντλήσεις δικά του στοιχεία. Στοιχεία του δικού του χαρακτήρα που θα συμπληρώσουν εσένα και το αντίθετο. Τον εμπνέει μια γυναίκα με δύναμη για να αξίζει να είναι δίπλα της. Δεν τον συγκινεί η ομορφιά και η προβολή τους. Μην επιμένεις σε τέτοιου είδους προσεγγίσεις.

Τα πράγματα είναι απλά και εμείς τα κάνουμε πολύπλοκα. Όταν θα νιώσεις σιγουριά για τον εαυτό σου και τα θέλω σου, τότε θα μπορείς να διακρίνεις τους άντρες απ΄τα αντράκια. Καλή επιτυχία.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version