Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το τουρνουά «Γιώργος Αποστολάκης»

162

Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά Ακαδημιών «Γιώργος Αποστολάκης» που συνδιοργανώθηκε από την ΦΕΑ και τον δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας εις μνήμην του αδικοχαμένου δημάρχου της Νέας Χαλκηδόνας στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η συμμετοχή από παιδιά όλων των ηλικιών ήταν μεγάλη και οι συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Τις εκδηλώσεις λήξης του τουρνουά που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25 Ιουνίου παρακολούθησαν, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χρήστος Κοπελούσος, ο επικεφαλής της παράταξης “NEO” Γιώργος Αράπογλου και ο πρόεδρος του συνδέσμου Μικρασιατών της πόλης μας «Οι Αλησμόνητες Πατρίδες» Χρήστος Τριανταφύλλου.

Η πρόεδρος της ΦΕΑ, η Ελένη Νικολέτου στην ομιλία της ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους κι ευχήθηκε το τουρνουά αυτό να καθιερωθεί ως θεσμός και να συνεχιστεί η ωραία παράδοση!

Οι 10 ομάδες που πήραν μέρος στο τουρνουά μαζί με την ΦΕΑ και ήταν: Η ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, H AΡΤΕΜΙΣ, Ο ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, Ο ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΟΙ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Ο ΟΙΩΝΟΣ, Η ΠΕΥΚΗ, Ο ΦΟΙΒΟΣ ΚΑΙ Η ΦΕΑ.

Τα αποτελέσματα των τμημάτων του τουρνουά που συμμετείχαν ήταν τα εξής:

  • ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ 4.

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΗΣΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΕΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΙΩΝΟΥ

  • ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ 3.

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΕΑ, ΣΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΗΣΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ.

  • ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ 2.

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΗΣΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΕΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΙΩΝΟΥ.

  • ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ 1.

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΙΩΝΟΥ. ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΕΑ

ΣΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΗΣΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ.

  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΓΟΡΙΩΝ

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΕΑ, ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ, ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΘΡΑΚΟΜΚΕΔΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ.

  • ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ PRO JUNIOR & ΤΩΝ JUNIOR

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Φ Ε Α. ΣΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΗΣΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ, Της ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΤΑΛΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ.

  • ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟ ΜΙΝΙ

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ, ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΕΑ, ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ.

  • ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΜΙΝΙ

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Φ Ε Α. ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ,

ΣΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΗΣΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ.

  • ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Φ Ε Α, ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ

ΚΑΙ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.