Η Ιαπωνία αποτελεί ένα αστικό περιβάλλον φιλικό για το κάπνισμα όπου επιτρέπεται στο 55% των κέντρων συνεστίασης και εστιατορίων και τα στέκια διατροφικού ανεφοδιασμού μετά την αναθεώρηση της σχεδόν ανύπαρκτης μέχρι τότε αντικαπνιστικής νομοθεσίας η οποία προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις και πιέσεις διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του του 2020 οι οποίοι πραγματοποίηθηκαν φέτος με έναν χρόνο καθυστέρηση λόγω έκρυθμης εξάπλωσης της παημίας.

Η Ιαπωνία δέχθηκε τις σχετικές πιέσεις να προσαρμόσει την αντικαπνιστική νομοθεσία από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και ως αποτέλεσμα μετά την ολοκλήρωση των Αγώνων τα τρένα που φιλοξένησαν την ανάγκη του καπνίσματος για τους επιβάτες τους αποσύονται από την κυκλοφορία για την αντικατάσταση με διαμορφωμένους χώρους για την σία.

Η Κεντρική Ιαπωνική Εταιρία Σιδηροδρόμων ανακοίνωσε την αντικατάσταση των διαμορφωμένων βαγονιών για το κάπνισμα με επαγγελματικά α για την διεκπαιραίωση εργασιών και εργονομικών διαδικασιών και επιχειρημάτων. Συγκεκριμένα αφού το κάπνισμα απαγορεύτηκε στις δημόσιες συγκοινωνίες και τα τρένα τα βαγόνια δεν εκπλώρωναν τον προορισμό τους και εκσυγχρονίστηκαν αρχικά σε δύο γραμμές μεταξύ του Τόκιο και της Οσάκα και Τόκιο και Ναγκόυα οι οποίες θα φέρουν επαγγελματικά βαγόνια στην θέση εκείνων για τους καπνιστές.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.