Η αποτελεί ένα αστικό περιβάλλον φιλικό για το κάπνισμα όπου επιτρέπεται στο 55% των κέντρων συνεστίασης και εστιατορίων και τα στέκια διατροφικού ανεφοδιασμού μετά την αναθεώρηση της σχεδόν ανύπαρκτης μέχρι τότε αντικαπνιστικής νομοθεσίας η οποία προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις και πιέσεις διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του του 2020 οι οποίοι πραγοποίηθηκαν φέτος με έναν χρόνο καθυστέρηση λόγω έκρυθμης εξάπλωσης της πανδημίας.

Η Ιαπωνία δέχθηκε τις σχετικές πιέσεις να προσαρμόσει την αντικαπνιστική νομοθεσία από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και ως αποτέλεσμα μετά την ολοκλήρωση των Αγώνων τα τρένα που φιλοξένησαν την ανάγκη του καπνίσματος για τους επιβάτες τους αποσύονται από την κυκλοφορία για την αντικατάσταση με διαμορφωμένους χώρους για την εργασία.

Η Κεντρική Ιαπωνική Εταιρία Σιδηροδρόμων ανακοίνωσε την αντικατάσταση των διαμορφωμένων βαγονιών για το κάπνισμα με επαγγελματικά βαγόνια για την διεκπαιραίωση εργασιών και εργονομικών διαδικασιών και επιχειρημάτων. Συγκεκριμένα αφού το κάπνισμα απαγορεύτηκε στις δημόσιες συγκοινωνίες και τα τρένα τα βαγόνια δεν εκπλώρωναν τον προορισμό τους και εκσυγχρονίστηκαν αρχικά σε δύο γραμμές μεταξύ του Τόκιο και της Οσάκα και Τόκιο και Ναγκόυα οι οποίες θα φέρουν επαγγελματικά βαγόνια στην θέση εκείνων για τους καπνιστές.

Προηγούμενο άρθροΥλοποίησε η Γαλλία το αρχικό της σχέδιο για την χρηματοδότηση συγκομιδής των απορριμάτων από την καπνοβιομηχανία
Επόμενο άρθροΦιάσκο οι μελέτες από έρευνες όποτε αφορούν το κάπνισμα και ηλεκτρονικά προϊόντα
Κώστας Κητής
Γεννήθηκα στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας και σπούδασα Πληροφορική και Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου. Παρακολούθησα μαθήματα πληροφορικής και Τ.Π.Ε. στα κολέγια του Λονδίνου Brookfield College, East Berkshire College, Acton and Hammersmith College και West London Community College. Εργάστηκα επί εξαετίας ως δημοσιογράφος για το Συνδικάτο Περιπτερούχων-Καπνοπωλών Ελλάδος και Περιπτερούχων-Καπνοπωλών και Μικρών Λιανεμπόρων Νομού Αττικής, δημοσιεύοντας στο κλαδικό περιοδικό «Retail and Tobacco News», και επί παρόντος εργάζομαι ως διερμηνέας Αγγλικής και Ελληνικής γλώσσας με βάση στο Λονδίνο. Κατά το χρονικό διάστημα 2016-2022 υπήρξα ανταποκριτής της αντικαπνιστικής εκστρατείας από το Λονδίνο για το Συνδικάτο Περιπτερούχων Καπνοπωλών μεταδίδοντας όλες τις πολιτικές ειδήσεις που επηρεάζουν το εμπόριο καπνού και προέρχονται από το αντικαπνιστικό καθεστώς του Λονδίνου. Μου αρέσουν τα καυτερά γεύματα, η φωτογραφία, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι αγορές και τα ψώνια και οι βραδινές έξοδοι. Ως πρώιμος γνώστης προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών από παιδική ηλικία αποφοίτησα από κολέγιο που διδάσκει μαθήματα Αγγλικού λυκείου και ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα αιτήματα των ατόμων που καπνίζουν και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις ηλεκτρονικές συσκευές.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.