Η δημόσια εταιρεία Alcome συστάθηκε από το Γαλλικό κράτος με αποστολή την διαχείριση χρηοδότησης από την καπνοβιομηχανία για την περισυλλογή και εκκαθάριση των απορριμάτων από το κάπνισμα στους Γαλλικούς δρόμους και τους δημόσιους χώρους των πόλεων και εξοχής.

Η Alcome χρηματοδοτείται με 80 εκτομμύρια τουλάχιστον από την καπνοβιομηχανία για την συγκομιδή και αποτέφρωση των σκουπιδιών από το κάπνισμα και την εκκαθάριση των πόλεων και δημόσιων και εξοχικών χώρων υλοποιώντας την φιλοσοφική αρχή της νομοθεσίας «ο ρυπαίνων πληρώνει» από τον Φεβρουάριο το 2020 για την καταπολέμηση των σκουπιδιών και εγκύκλιας οικονομίας και την δέσμευση της Γαλλικής ς να παραδώσει το ολοκληρωμένο σχέδιο.

Η λειτουργία δημόσιας εταιρείας προβλέπεται να μειώσει κατά 40% τα οφείλοντας το κάπνισμα τα οποία αποθέτουν το 22,4% των Γάλλων οι οποίοι καπνίζουν όταν εξωθούνται στους εξωτερικούς χώρους με τον εξαναγκασμό του κράτους λόγω του οποίου τα σταχτοδοχεία αποβαίνουν χρήσιμα σε λιγότερες περιπτώσεις. Η εταιρεία θα διανέμει φορητά σταχτοδοχεία σε ακτές και σε παραλίες αλλά και πόλεις και θα επιμορφώνει τους χρήστες για τις επιπτώσεις της απόθεσης των σκουπιδιών τους στο δάπεδο την οποία αποθαρρύνει.

«Μόλις συλλεχθούν οι γλουτοί, θα αποτεφρωθούν, καθώς πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη λύση. Προς το παρόν, οι καπνιστές δεν έχουν απαραίτητα επίγνωση των επιπτώσεων της απόρριψης των άκρων του υ. Αυτό το πρόγραμμα λοιπόν δεν αφορά μόνο τον καθαρισμό, αλλά και την ευαισθητοποίηση. Δεν μπορείτε απλά να τακτοποιήσετε και να πιστέψετε ότι η δουλειά έχει ολοκληρωθεί.» δήλωσε εκπρόσωπος της Alcome.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.