Ο εορταστικός λόγος της Βασίλισσας Ελισάβετ θα αναμεταδίδεται και στις ΗΠΑ

0
145

Κάθε χρόνο την ημέρα των Χριστουγέννων η της Αγγλίας απευθύνει τον λαό της με πεντάλεπτο εορταστικό μήνυμα δίνοντας και τις ευχές της. Από τα φετινά Χριστούγεννα το πεντάλεπτο μήνυμα της Βασίλισσας της Αγγλίας θα αναμεταδίδεται και στην Αμερική την ημέρα των Χριστουγέννων μέσω αποκλειστικού καναλιού για την μετάδοση περιεχομένου που σχετίζεται με την Αγγλία το οποίο ιδρύθηκε πέρυσι από τα Βρετανικά τηλεοπτικά δίκτυα και και περιλαμβάνει γνωστές Αγγλικές σαπουνόπερες και μεγάλα έργα όπως τον επιθεωρητή Πουαρώ και τα διηγήματα του Καρόλου Ντίκενς.

Το πρώτο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του μονάρχη μεταδόθηκε στην Αγγλία το 1932 από τον Βασιλιά Γεώργιο 5ο μέσω της παγκόσμιας υπηρεσίας του BBC ως μέσο για την εμπέδωση και διάδοσή της στην Βρεταννική αυτοκρατορία και ξεκινούσε με τα λόγια «Μιλώ τώρα από το σπίτι μου και την καρδιά μου σε όλους σας…» που συνάχθηκαν από τον διάσημο ποιητή Ρούντιαρτ Κίπλινγκ.

Επίσης οι Πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ πρόκειται να «πρωταγωνιστήσουν» ή τουλάχιστον να εμφανιστούν στην καινούργια ταινία του Πολέμου των Άστρων «Ο τελευταίος Τζένταϊ» χωρίς να είναι γνωστό ακόμα για πόσο χρονικό διάστημα ή αν οι ρόλοι τους θα περιέχουν και στίχο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.