Ο ιός καρκίνου παρασιτώντας πνευμονικά την αναπνευστική ρύπανση του οργανισμού λόγω του καπνίσματος σε περισσότερα τμήματα του οργανισμού λόγω τοπικών δυσμενών και άλλων συνθηκών έχει καταταγεί από την όψη κακού και του δαίμονα από το συμπέρασμα διχάζοντας την κοινωνία και διαιρώντας τους ανθρώπους οι οποίοι επιρρίπτονται καθημερινά αποδιδόμενοι μεταξύ τους.

Ο ιός απασχολεί σε περιορισμένο εύρος και κλίμακα το ζωικό βασίλειο και παρασιτεί έχοντας ολέθριες και τις αθεράπευτες συνθήκες της συνέπειας και καλό είναι από μέρους μας τουλάχιστον να λογαριάζουμε ότι υφίσταται παρασιτώντας την ώρα που ζει από απωθητική την αντίξοη μορφολογία και υφή της χωρίς να υπάρχει δικαιολογώντας την επιβίωσή του αντί για να υπάρξει χωρίς κατειλημμένη την ζωή οριστικά αντιθέτως εξοντώνοντας τον.

Ο ανασταλτικά ολέθριος ιός ανθρώπινων θηλωμάτων καρκίνου απαρτίζει το έκτρωμα της ζωής από τον δαίμονα όπως πιστεύεται από τον άνθρωπο και τον διακρίνει για την εκφορά συνθηκών ζωής δυσμενώς και για την ίδια περιλαμβάνοντας κατειλημμένη από το έναυσμα της οριστικής εξόντωσης. Εξουδετερώνεται εκτενώς για τους ιούς των άλλων ασθενειών για τις φυσιολογικές συνθήκες οι οποίοι αλληλεπιδρούν παράγωγα προς όφελος του πολιορκημένου οργανισμού αποκαθιστώντας το διακατεχόμενο άτομο.

Η εκτίναξη του κλοιού και εσωτερικού των κυττάρων από τον ιό του καρκίνου απαρτίζεται τόσο για την ποικιλόμορφη επίθεση εξόντωσης με ιούς άλλων ασθενειών εντελώς σπαρακτικά βίαια φαινόμενα. Εβραίος επιστήμονας κατόρθωσε να εκτινάξει τον σατανικό ιό το 2015 εισχωρώντας από το ενδότερο ενδογενές διασκορπίζοντας τα περιεχόμενα με την προκύπτουσα κατασπαραγμένη ολέθρια ανατομία λόγω του ιού της έρπης μετά την κατάλληλη γενετική μεταλλαγή εφικτό και για τον ιό της γρίπης.

Ας υποθέσουμε μερικές σατιρικές παρατηρήσεις περιστασιακά σε σχέση με την αιτία καρκίνου ως τον ιό από ανθρώπινων θηλωμάτων (papilloma σε λατινικά) πιθανότατα ότι:

  1. Ενδέχεται να ήταν εύφλεκτος υποθετικά για το μέγεθός του από την πύρινη φλόγα διευκολύνοντας την δυνατότητα να εξαερωθεί με την ιδεατή ανάφλεξη οφείλοντας την αιτία της ορατότητας σαν τις αράχνες τις οποίες πρόσκεινται εύφλεκτα συγκριτικά με την σύγχρονή τους όραση για όσο διαισθάνονται την αιτία προέλευσής.
  2. Όσοι διέθεταν την λύση της ανάφλεξης του ιού ενώ συνδιαλέγονται με την ωρίμανσή της.
  3. Ίσως να παρακίνησε το πειραματικό ενδιαφέρον η αντίδραση που προκύπτει την απόθεση ιού καρκίνου παγιδεύοντας σε παστέλι με το σουσάμι και μέλι προερχόμενο από άλλο ον με ιδιόρρυθμες ανατομικές προστριβές του όπως παραπάνω αμφότερα ώστε το παστέλι να αναλώθηκε πρόωρα με συντριβή και την σύνθλιψη από αλληλεπίδραση με το μέλι σε σουσάμια ευάλωτα με υφή τους. Ωστόσο τα οργανικά σωματίδια χωρίς να αφέθηκαν ελεύθερα να δράσουν κολλώντας μέλι αν και διέθεταν επαρκώς περιορισμένη κινητικότητα να την εκπυρσοκροτούν!
  4. Οι καρκίνοι ενδέχεται να πολλαπλασιάζονται εμμονή οργανικών ιστών του απειλούμενου οργανισμού ευρισκόμενοι ενταύθα με ‘οικογένεια‘ με δυο-τρεις. Έτσι εκφέρεται τέταρτη παρατήρηση του συνακόλουθου και δυσανάλογου ολοκαυτώματος.
  5. Καθώς το επιχειρεί να παραθέτει το άρθρο και με τον τίτλο του αναιρείται σκοπιμότητα ύπαρξης ιού καρκίνου λόγω επιβίωσης χωρίς να ενσαρκώνει λογικά το ον ανάγοντας αναιρώντας σκοπιμότητα της διαβίωσής του ασκώντας κριτήριο αθέμιτα μορφολογικής ύπαρξης εμμένοντας επιδιωκόμενη εξουδετέρωση διαδραματίζοντας το κόστος ανθρώπου.
  6. Θα μπορούν να ταυτίζονται να εξοικειωθούν σε άνθρακα πνευμόνων από το κάπνισμα. Κάτι το οποίο χρήζει να αποφεύγεται και να προλαμβάνεται με δυσανάλογα πολεμοφόδια. Κάτι το οποίο απέβησαν την χρησιμότητα κατέχοντας από… τα ηλεκτρονικά προϊόντα!
  7. Η προκύπτουσα επονομαζόμενα για την ασθένεια από τον άνθρωπο του θηλώματος παρέλειψε να διέθετε την δοκιμασία της αποθεραπείας της για από τον πάσχοντα.

Το κάπνισμα κάνναβης έχει αποδειχτεί μετά την απαγόρευση της χρήσης λιγότερο επιβλαβές και καρκινογόνο συντελώντας σε καθυστέρηση της αναπαραγωγής των διεφθαρμένων κυττάρων από καρκίνο του πνεύμονα αποφεύγοντας καλλιέργεια των συνθηκών ‘ευδοκίμησης‘ σε σχέση με τον καπνό τις οποίες τον εγκαθιστούν στον οργανισμό πολύ συχνά απομακρύνοντας τον.

Είναι επιτακτικά κρίσιμο απαραίτητα εκλαμβάνοντας ότι τακτική δραστηριότητα από ουδενός του ανθρώπου ενέχει την αθέμιτη συνδιαλλαγή με τον καρκίνο και τον σατανικό του ιό να αποκαθίσταται ανάγκη καπνίσματος για τα εργαστηριακά καπνά από τα επινοημένα ηλεκτρονικά μέσα υποκαθιστώντας την δραστηριότητά του μειώνοντας καταναγκασμένα την χρήση του με το ανταποκρινόμενο μέτρο για το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.