Ο καρκίνου παρασιτώντας πνευμονικά την αναπνευστική ρύπανση του οργανισμού λόγω του καπνίσματος και σε περισσότερα τμήματα του οργανισμού λόγω τοπικών δυσμενών και άλλων συνθηκών έχει καταταγεί από την όψη κακού και του δαίμονα από συμπέρασμα διχάζοντας την κοινωνία και διαιρώντας τους ανθρώπους οι οποίοι επιρρίπτονται καθημερινά αποδιδόμενοι μεταξύ τους.

Ο απασχολεί σε περιορισμένο εύρος και κλίμακα το ζωικό βασίλειο και παρασιτεί έχοντας ολέθριες και αθεράπευτες συνθήκες συνέπειας και καλό είναι από μέρους μας τουλάχιστον να λογαριάζουμε ότι υφίσταται παρασιτώντας την ώρα που ζει από απωθητική αντίξοη μορφολογία και υφή χωρίς να υπάρχει δικαιολογώντας την επιβίωσή του αντί για να υπάρξει χωρίς κατειλημμένη την ζωή αντιθέτως οριστικά εξοντώνοντας τον.

Ο ανασταλτικά ολέθριος ανθρώπινων θηλωμάτων καρκίνου απαρτίζει το έκτρωμα της ζωής από τον δαίμονα όπως πιστεύεται από τον άνθρωπο και τον διακρίνει για την εκφορά συνθηκών ζωής δυσμενώς και για την ίδια περιλαμβάνοντας κατειλημμένη από έναυσμα οριστικής εξόντωσης. Εξουδετερώνεται εκτενώς για τους ιούς των άλλων ασθενειών για φυσιολογικές συνθήκες οι οποίοι αλληλεπιδρούν παράγωγα προς όφελος του πολιορκημένου οργανισμού αποκαθιστώντας το διακατεχόμενο άτομο.

Η εκτίναξη του κλοιού και εσωτερικού των κυττάρων από τον ιό του καρκίνου απαρτίζει τόσο για την ποικιλόμορφη εξόντωσης με ιούς άλλων ασθενειών εντελώς σπαρακτικά βίαια φαινόμενα. Εβραίος επιστήμονας κατόρθωσε να εκτινάξει τον σατανικό ιό το 2015 εισχωρώντας από ενδότερο ενδογενές διασκορπίζοντας τα περιεχόμενα με την προκύπτουσα κατασπαραγμένη ολέθρια ανατομία λόγω του ιού της έρπης μετά την κατάλληλη γενετική μεταλλαγή εφικτό και για τον ιό της γρίπης.

Ας υποθέσουμε μερικές σατιρικές παρατηρήσεις περιστασιακά σχετικά με την αιτία καρκίνου ως τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (papilloma στα λατινικά) πιθανότατα ότι:

  1. Ενδέχεται να ήταν εύφλεκτος υποθετικά για το μέγεθός του από την πύρινη φλόγα διευκολύνοντας την δυνατότητα να εξαερωθεί με την ιδεατή ανάφλεξη οφείλοντας την αιτία της ορατότητας σαν τις αράχνες τις οποίες πρόσκεινται εύφλεκτα συγκριτικά με την σύγχρονή τους όραση όσο διαισθάνονται την αιτία προέλευσής.
  2. Όσοι διέθεταν την λύση ανάφλεξης του ιού συνδιαλέγονται με την ωρίμανσή της.
  3. Ίσως να παρακίνησε το πειραματικό ενδιαφέρον η αντίδραση που προκύπτει από την απόθεση ιού καρκίνου παγιδεύοντας τον σε παστέλι με σουσάμι και μέλι προερχόμενο από άλλο ον με ιδιόρρυθμες ανατομικές προστριβές όπως παραπάνω αμφότερα ώστε το παστέλι αναλώθηκε πρόωρα με συντριβή και σύνθλιψη από αλληλεπίδραση με το μέλι σε σουσάμια ευάλωτα σε υφή τους. Ωστόσο τα οργανικά σωματίδια χωρίς να αφέθηκαν ελεύθερα να δράσουν κολλώντας μέλι διέθεταν επαρκώς περιορισμένη κινητικότητα να την εκπυρσοκροτούν!
  4. Οι καρκίνοι ενδέχεται να πολλαπλασιάζονται εμμονή οργανικών ιστών του απειλούμενου οργανισμού ευρισκόμενοι ενταύθα με ‘‘ με δυο-τρεις. Έτσι εκφέρεται τέταρτη παρατήρηση συνακόλουθου και δυσανάλογου ολοκαυτώματος.
  5. Καθώς επιχειρεί να παραθέσει το άρθρο με τον τίτλο του αναιρείται σκοπιμότητα ύπαρξης ιού καρκίνου λόγω επιβίωσης χωρίς να ενσαρκώνει λογικά το ον ανάγοντας και αναιρώντας την σκοπιμότητα διαβίωσής του ασκώντας κριτήριο αθέμιτα μορφολογικής ύπαρξης εμμένοντας επιδιωκόμενη εξουδετέρωση διαδραματίζοντας το κόστος ανθρώπου.
  6. Θα μπορούν να ταυτίζονται να εξοικειωθούν με άνθρακα πνευμόνων από το κάπνισμα. Κάτι το οποίο χρήζει να αποφεύγεται και να προλαμβάνεται με δυσανάλογα πολεμοφόδια. Κάτι το οποίο απέβησαν χρησιμότητα κατέχοντας από… τα ηλεκτρονικά προϊόντα!
  7. Η προκύπτουσα επονομαζόμενα ασθένεια από τον άνθρωπο του θηλώματος παρέλειψε να διέθετε την δοκιμασία αποθεραπείας της από τον πάσχοντα.

Το κάπνισμα κάνναβης έχει αποδειχτεί μετά την απαγόρευση της χρήσης λιγότερο επιβλαβές και καρκινογόνο συντελώντας σε καθυστέρηση της αναπαραγωγής των διεφθαρμένων κυττάρων από καρκίνο του πνεύμονα και αποφεύγοντας καλλιέργεια των συνθηκών ‘ευδοκίμησης‘ σε σχέση με τον καπνό τις οποίες τον εγκαθιστούν στον οργανισμό πολύ συχνά απομακρύνοντας τον.

Είναι επιτακτικά κρίσιμο απαραίτητα εκλαμβάνοντας ότι τακτή δραστηριότητα από ουδενός ανθρώπου ενέχει την αθέμιτη συνδιαλλαγή με τον καρκίνο και τον σατανικό ιό του να αποκαθίσταται ανάγκη καπνίσματος από τα εργαστηριακά καπνά και από τα επινοημένα ηλεκτρονικά μέσα υποκαθιστώντας την δραστηριότητά του μειώνοντας εξαναγκασμένα την χρήση του με το ανταποκρινόμενο μέτρο για το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.