Αρχική ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Προμήθεια Φαρμακείων Πρώτων Βοηθειών & εκπαίδευση των εργαζομένων σε...

Προμήθεια Φαρμακείων Πρώτων Βοηθειών & εκπαίδευση των εργαζομένων σε θέματα ασφάλειας.

Για πρώτη φορά τα δημοτικά κτίρια και τα οχήματα του Δήμου μας εξοπλίζονται με απαραίτητο φαρμακευτικό υλικό για την παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ατυχήματος.

Συγκεκριμένα, κουτιά πρώτων βοηθειών τοποθετούνται στα παρακάτω κτίρια του Δήμου: Δημαρχείο, πρώην Δημαρχείο Ν. Χαλκηδόνας, ΠΠΙΕΔ, γραφεία Δ/νσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού, γραφεία Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Δημοτικό Κοιμητήριο, Πνευματικό Κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας, Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί, ΚΕΠ, Φυσικοθεραπευτήρια, ΚΑΠΗ και στα σημεία λειτουργίας των Τμημάτων Αθλητισμού και Παιδείας και Πολιτισμού. Επιπροσθέτως τα οχήματα του Δήμου μας εξοπλίζονται με 45 κιβώτια πρώτων βοηθειών.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση και εκπαίδευση των εργαζομένων σε θέματα ασφαλείας και υγείας, με επίσκεψη του Ιατρού Εργασίας, ανά Τμήμα στις 26 Φεβρουαρίου 2018 σχετικά με τη σωστή χρήση των φαρμακείων καθώς και  ειδικό σεμινάριο από κοινού με τον Τεχνικό Ασφαλείας, στα τέλη Μαρτίου σχετικά με την ασφάλεια των εργαζομένων για την αποφυγή ατυχημάτων και την παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ανάγκης.

 

                                    ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version