Πρόταση για ψήφισμα προς το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

eutuxia-papalouka-alekos-goulas
Ευτυχία Παπαλουκά - Αλέκος Γούλας
Οι δημοτικοί σύμβουλοι Α. Γούλας και Ε. Παπαλουκά ζητούν στην επόμενη του δημοτικού συμβουλίου να εισαχθεί προς συζήτηση και λήψη απόφασης το παρακάτω ψήφισμα, κατά της αναστολής λειτουργίας και της απαξίωσης του Παίδων Πεντέλης.
 

Με πληροφορηθήκαμε  την πρόθεση του Υπουργείου Υγείας  να θέσει ουσιαστικά εκτός λειτουργίας την παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, αφού την μετατρέπει σε εμβολιαστικό κέντρο για τον «παιδιατρικό πληθυσμό».

Γνωρίζουμε όλοι πως η μονάδα αυτή εξυπηρετεί και τα παιδιά του δήμου μας και το κλείσιμό της έρχεται μάλιστα τη στιγμή  που αυξάνονται οι νοσηλείες στη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την εξέλιξη αυτή και καλεί την Κυβέρνηση να ανακαλέσει την απόφασή της, καθώς η ενέργεια αυτή είναι ένα ακόμη βήμα για την υποβάθμιση της δημόσιας υγείας.

Η απόφαση-διαμαρτυρία μας να διαβιβαστεί στους αρμοδίους.

Οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι

Αλέκος Γούλας 

Ευτυχία Παπαλουκά

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.