Λοιπόν, σας ευχαριστώ πολύ και είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω με τους σκληρά εργαζόμενους και θεοσεβούμενους πατριώτες της NRA. Ως υποψήφιος το 2016 σας υποσχέθηκα ότι θα σώσω τη δεύτερη τροπολογία σας από την απόλυτη εξάλειψη – εκεί πήγαινε – και ως πρόεδρός σας αυτό ακριβώς έκανα, αποθηκεύσαμε τη δεύτερη τροπολογία μας και θα τη σώσουμε για πολύ καιρό ακόμα, είναι υπό πολιορκία, αλλά θα το σώσουμε για πολύ ακόμα, για πάντα όσο με αφορά, για πάντα και σας ευχαριστώ πολύ.

Έτσι, ήμουν περήφανος που ήμουν ο πιο υπέρ των όπλων, ο δεύτερος Πρόεδρος της τροποποίησης που είχατε ποτέ στον Λευκό Οίκο. Νομίζω ότι αυτό έχει αναγνωριστεί και με την υποστήριξή σας το 2024 θα γίνω ο πιστός φίλος και ατρόμητος πρωταθλητής σας για άλλη μια φορά ως ο 47ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, και πρέπει να θυμόμαστε ότι το 2016 κερδίσαμε την πρώτη φορά και τα πήγαμε καλύτερα τον δεύτερο χρόνο, πήρε πολύ περισσότερες ψήφους, συνέβησαν πολλά άσχημα πράγματα, έτσι δεν είναι; Συμβαίνουν πολλά άσχημα πράγματα… Θέλω να ευχαριστήσω τον Wayne LaPierre και τον Charles Cotton για την ηγεσία τους καθώς και όλους τους ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί τους, τα μέλη της NRA που απαρτίζουν αυτόν τον απίστευτο οργανισμό, και αυτό είναι πραγματικά μια τεράστια Δύναμη για την Ελευθερία, αυτό είναι και είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ.

Χάρη επίσης στον βουλευτή Jim Jordan και την απίστευτη σύζυγό του Polly, πού είναι ο Jim; Είναι κάπου εδώ γύρω. Πού είναι ο Τζιμ, και μαζί τους ήρθε και ο Ισαάκ, ξέρετε, ο Ισαάκ είναι παλαιστής, τέσσερις φορές Παναμερικανός, αν κάποιος ασχολείται με τον αθλητισμό, έστω και λίγος, τέσσερις φορές παναμερικανός, καλός και ο Τζιμ ήταν σπουδαίος παλαιστής, πολλοί άνθρωποι δεν το ξέρουν αυτό, και η κόρη του, η νύφη του Μπρουκ και αυτή πρόκειται να κάνουν ένα μωρό. Είπα πότε θα έρθει το μωρό; Είπε, μπορεί να είναι σήμερα ή αύριο. Είπα, τι κάνεις εδώ; Αλλά είναι ένας θεαματικός πολιτικός και άνθρωπος του Κογκρέσου και γι’ αυτό θέλω απλώς να ευχαριστήσω τον Jim και όλη την οικογένεια και την Polly, σας ευχαριστώ πολύ που είστε εδώ, και κάποιον που πιστεύω ότι θα είναι, και ένας φίλος του Jim θα είναι ο επόμενος γερουσιαστής σας από τη μεγάλη πολιτεία της Ιντιάνα, την οποία αγαπώ τόσο πολύ. Τζιμ Μπανκς, πού είναι ο Τζιμ Μπανκς; Τζιμ Μπανκς. Τζιμ, γεια Τζιμ, είναι τόσο δημοφιλής, τώρα είναι χωρίς αντίπαλο, μας αρέσει έτσι, έτσι δεν είναι; Ευχαριστώ πολύ Τζιμ, τα πας φανταστικά καλά, υποπλοίαρχος της Ιντιάνα Σούζαν Κράουτς, σε ευχαριστώ πολύ, σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ Σούζαν. Πού είναι η Σούζαν; Suzanne ευχαριστώ πολύ και επίσης τον γενικό εισαγγελέα Todd Roquita. Τοντ, πού είναι ο Τοντ; Φεύγει από κάποιο μέρος εδώ τον είδα ότι είναι μεγάλο πλήθος Todd, αυτό είναι ένα μεγάλο πλήθος ευχαριστώ πολύ.

Μπράβο, κάνει εξαιρετική δουλειά, εδώ και επτά χρόνια όλοι εμείς εδώ σήμερα έχουμε εμπλακεί σε έναν επικό αγώνα ενάντια στις διεφθαρμένες δυνάμεις των κομμουνιστών μανιακών, και είναι παντού παντού, που προσπαθούν απόλυτα να καταστρέψουν τη χώρα μας. Θέλουν να σου πάρουν τα όπλα ενώ ανοίγουν τις πόρτες της φυλακής και απελευθερώνουν αιμοδιψείς εγκληματίες στις κοινότητές σου. Θέλουν να καταργήσουν τα σύνορά σας και να φτωχοποιήσουν τις οικογένειές σας, ενώ ξοδεύουν τα χρήματά σας σε ατελείωτους και πολύ ανόητους Ξένους Πολέμους. Θέλουν να δαιμονοποιήσουν τους Πατριώτες και να διώξουν τους Χριστιανούς ενώ πιέζουν τη λατρεία των τρανσέξουαλ στα παιδιά σας. Τα παιδιά γίνονται 25 και λένε, ποιος μου το έκανε αυτό, ποιος μου το έκανε αυτό; Πώς το άφησες να συμβεί αυτό; Θέλουν να οπλίσουν και να παρέμβουν στις εκλογές μας με τη χρήση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, του FBI και των τοπικών γενικών εισαγγελέων και των περιφερειακών εισαγγελέων, αυτό συμβαίνει σε μένα, αλλά πάμε πολύ καλά, ευχαριστώ. Στην πραγματικότητα λέγεται παρέμβαση στις εκλογές, μόνο αυτό θέλουν να κάνουν. Θα σας πω τι, αν δεν ήμουν υποψήφιος που δεν πρόκειται να συμβεί, ή αν τα πήγαινα άσχημα στις κάλπες, και δεν θα το αφήσουμε να συμβεί ούτε αυτό, τους ξεπερνάμε στις δημοσκοπήσεις… βλέπεις τους αριθμούς;

Δεν θα έκαναν τίποτα, θα κυνηγούσαν κάποιον άλλο, δεν θα μιλούσαν, αλλά θα σας δείξουμε μερικές από τις δημοσκοπήσεις σε λίγο, θα εκπλαγείτε, πραγματικά σημείωσε μεγάλη πρόοδο τον τελευταίο μήνα, το βάλαμε σε υψηλή ταχύτητα όπως κάναμε για τέσσερα χρόνια όταν αυτή η χώρα δεν είχε προβλήματα, και μετά ήρθε ο Covid και το πήραμε πίσω όταν το σκεφτείς. Ήταν καταπληκτικό και στην πραγματικότητα το αφήσαμε με ένα χρηματιστήριο που ήταν υψηλότερο από το προ-καλυμμένο, ήταν μια καταπληκτική δουλειά που κάναμε. Το κατασκευάσαμε δύο φορές, αλλά δεν υπήρχε τίποτα παρόμοιο, εννοώ, δεν υπήρχε τίποτα παρόμοιο με αυτό που κάναμε αυτά τα τέσσερα χρόνια, ήταν πραγματικά μνημειώδη, ξαναχτίσαμε τον στρατό μας, οι μεγαλύτερες φορολογικές περικοπές στην ιστορία, οι μεγαλύτερες ρυθμίσεις Περικοπών στην ιστορία, η δημιουργία διαστημικής δύναμης που ήταν μεγάλη υπόθεση, ήταν μεγάλη υπόθεση, και τόσα άλλα πράγματα, ακόμη και σωστά για να δοκιμάσετε, κανείς δεν τη χρειάζεται, υπέροχο να δοκιμάσετε πού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις Προηγμένες Ιατρικές Θεραπείες που δεν θα εγκριθούν για πέντε ή έξι χρόνια από τον FDA, αλλά τους κάναμε να κινηθούν πολύ πιο γρήγορα σε όλα, αλλά δεν θα εγκριθούν από τον FDA για χρόνια, και έχουμε εξοικονομήσει χιλιάδες και χιλιάδες ζωές με δικαίωμα να προσπαθήσουμε, αλλά κάναμε πολλά, κάναμε πολλά, είναι η χρονιά που θα νικήσουμε αυτά τα Έθνος που θα καταστρέψουν παγκοσμιοποιητές μαρξιστές ρινόκερους και τυράννους μια για πάντα, οι ρινόκεροι είναι εκεί μέσα, με πολλούς τρόπους με πολλούς τρόπους, οι ρινόκεροι είναι χειρότεροι, γιατί δεν ξέρεις από πού έρχονται. Είναι ρινόκερος, δεν μας αρέσουν οι Δημοκρατικοί ξέρετε, από πού προέρχονται, και αυτό δεν είναι καλό μέρος; Εάν με ξαναβάλετε στον Λευκό Οίκο, η βασιλεία τους έχει τελειώσει και η Αμερική θα είναι ξανά ένα ελεύθερο έθνος, και σας υπόσχομαι το εξής: Μαζί μου στη λεωφόρο Pennsylvania 1600 κανείς δεν θα βάλει το δάχτυλο στα πυροβόλα σας όπλα, όπως ακριβώς έγινε για τέσσερα χρόνια Όταν ήμουν ο πρόεδρος σας. Θα υποστηρίξω αυτά τα ένδοξα λόγια, δεν θα παραβιαστούν, ξέρετε αυτά τα λόγια; Νομίζω ότι γνωρίζετε αυτά τα λόγια που γνωρίζετε κάθε υπόσχεση που σας έκανα ως υποψήφιος το 2016 που εκπλήρωσα ως πρόεδρός σας.

Διόρισα σχεδόν 300 ομοσπονδιακούς δικαστές για να γεμίσουν την έδρα με φιλοσυνταγματικούς πολεμιστές που ερμηνεύουν τον νόμο όπως έχει γραφτεί, έχουμε σπουδαίους δικαστές, πολλούς σπουδαίους δικαστές, σχεδόν ένα ρεκόρ. Αντιμετωπίζω χυδαία επιθέσεις από τη ριζοσπαστική αριστερά για να επιβεβαιώσω τρεις σπουδαίους δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ξέρετε ποιοι είναι; Ο Neil Gorsuch, ο Brett Kavanaugh, η Amy Cooney Barrett, όλοι εξαιρετικοί άνθρωποι, δεν με βοηθούν πολύ, πρέπει να σας πω ότι με ψηφίζουν πάρα πολύ, αλλά ένα από αυτά τα μικρά πράγματα στη ζωή, σωστά; Αλλά είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και σπουδαίοι μελετητές, λαμπροί, και έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Πάντα λέω, εκτός από μένα, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο παρελθόν, όπως δείχνουν τις φορολογικές σας δηλώσεις που δεν έπρεπε να γίνουν, σωστά; Δείξτε τις φορολογικές σας δηλώσεις. Νόμιζα ότι δεν ήταν στο Τοτέμ, και ξέρετε τι συνέβη; Τίποτα δεν είπαν, αυτός ο τύπος κέρδισε πολλά χρήματα μπροστά σας στο φόρουμ ηγεσίας της NRA το 2019.

Ανάκλησα την υπογραφή της Αμερικής από την παγκοσμιοποιητική συνθήκη των Ηνωμένων Εθνών για το εμπόριο όπλων, η οποία ήταν καταστροφή. Ποτέ δεν παραδόθηκα στην παγκοσμιοποιητική αριστερά και πάντα έβαζα τον όρο μας Αμερική Πρώτα, πολύ απλά, η Αμερική πρώτα. Ακύρωσα τη διεφθαρμένη χρήση των δεδομένων Κοινωνικής Ασφάλισης από τον Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα για να αρνηθώ στους Αμερικανούς τα δικαιώματα των όπλων τους χωρίς τη δέουσα νομική διαδικασία, το γνωρίζετε πολύ καλά σε αυτό το Αμφιθέατρο. Πολέμησα την αντισυνταγματική προσπάθεια του Ομπάμα να απαγορεύσει τα τρισδιάστατα όπλα. Υπερασπίστηκα τους κυνηγούς μας ψαράδες και αθλητές όπως κανένας άλλος πρόεδρος δεν έχει κάνει ποτέ πριν, ανοίγοντας εκατομμύρια στρέμματα ομοσπονδιακής γης και ανατρέποντας τις επιθέσεις του Ομπάμα στο Κυνήγι, το Ψάρεμα, την παγίδευση και τα ίδια τα πυρομαχικά. Όταν οι ριζοσπαστικοί αριστεροί Δημοκράτες προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν το Covid για να κλείσουν τις πωλήσεις όπλων κατά τη διάρκεια της πανδημίας του ιού της Κίνας, όρισα περήφανα τους λιανοπωλητές όπλων και πυρομαχικών ως κρίσιμης σημασίας υποδομή, θυμάστε ότι μικρά πράγματα όπως αυτό τους έσωσε όλους, πολλοί από αυτούς βρίσκονται σε αυτό το δωμάτιο μαζί μας σήμερα.

Η κυβέρνησή μου ζήτησε επίσης από το Ανώτατο Δικαστήριο να ανατρέψει το αντισυνταγματικό της Νέας Υόρκης, εννοώ τόσα αντισυνταγματικά πράγματα συμβαίνουν σε αυτές τις δημοκρατικές πόλεις, αλλά ήταν μια αντισυνταγματική απαγόρευση μεταφοράς όπλων έξω από το σπίτι, και σε μια υπόθεση ορόσημο τελευταία Ιούνιο, το δικαστήριο επιβεβαίωσε ότι το δικαίωμα στην αυτοάμυνα δεν τελειώνει όταν βγαίνεις έξω από την εξώπορτα του σπιτιού σου, και τα κάναμε όλα αυτά και τα κάναμε, και τελειώνοντας όλα όσα ξεκινήσαμε, τελειώσαμε πολλά είναι ήδη στα τέσσερα χρόνια, αλλά έχουμε πράγματα να κάνουμε, και έχουμε πράγματα να τελειώσουμε, και θα το κάνουμε αυτό, και θα έχουμε μια μεγάλη, μεγάλη επιτυχημένη εκλογή που έρχεται.

Θα πάρω πίσω αυτόν τον πανέμορφο πανέμορφο Λευκό Οίκο, ένα από τα νέα μου θητεία στην Αϊόβα θα σταματήσει τον πόλεμο του Τζο Μπάιντεν εναντίον των νόμιμων κατόχων όπλων, είναι πόλεμος, είναι… αυτό που κάνουν είναι τρελό, τόσα πολλά πράγματα είναι υπέροχα, ας δούμε όχι σύνορα, υψηλούς φόρους, ό,τι κάνουν, έκανα μια ομιλία πρόσφατα και χρησιμοποίησα αυτόν τον όρο και δεν ήξερα καν ότι τον χρησιμοποιούσαμε, αλλά τον χρησιμοποίησα, κάθε μέρα είναι σαν την Πρωταπριλιά. Δεν θέλουμε κανένας να μην έχει σύνορα, δεν θέλουμε τείχη, όχι πρέπει να έχεις τοίχους, όλα είναι ακριβώς το αντίθετο, αυτό είναι πρωταπριλιάτικο, σωστά; Θέλουμε υψηλούς φόρους, θέλουμε να διατηρήσουμε τους φόρους μας χαμηλούς, δεν θέλουμε όπλα, όχι θέλουμε οι άνθρωποι να μπορούν να προστατεύονται, και επίσης να το απολαμβάνουν ως ψυχαγωγία, και να βγαίνουν έξω και να κυνηγούν και να κάνουν τα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Είναι σχεδόν σαν Πρωταπριλιά, ό,τι κάνουν είναι σαν να θέλουμε να έχουμε έναν αδύναμο στρατό, θέλουμε τον στρατό μας να ξυπνήσει, κατασκευάσαμε, ξαναχτίσαμε ολόκληρο το Πρεσβυτεριανό των ΗΠΑ, είχαμε αεροπλάνα που ήταν χρόνια, κατασκευάσαμε ολοκαίνουργια όμορφα Jets, είχαμε αεροπλάνα όπου οι παππούδες πετούσαν το ίδιο αεροπλάνο με τον εγγονό, αλλά ξαναφτιάξαμε ολόκληρο τον στρατό μας.

Θέλω να πω ότι δεν μου αρέσει να το λέω αυτό, δώσαμε δισεκατομμύρια δολάρια από αυτά στους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν στην ίσως την πιο ντροπιαστική στιγμή στην ιστορία της χώρας μας, η οποία πιστεύω ότι οδήγησε τη Ρωσία να εισέλθει. Δεν θα το είχαν κάνει ποτέ μαζί μας, αλλά πιστεύω ότι οδήγησε σε αυτό και οδήγησε σε πολλά άσχημα πράγματα που ήταν η πιο ντροπιαστική χρονική περίοδος. 

Νομίζω ότι στην ιστορία του έθνους μας, όχι μόνο οι στρατιώτες σκότωσαν, πολλοί απλώς τραυματίστηκαν φρικτά, πληγώθηκαν, κανένα χέρι, κανένα πόδι, τα πρόσωπα δεν πληγώθηκαν τόσο πολύ, και αφήσαμε πολύ κόσμο και εκεί, και μετά εγκαταλείψαμε την Bagram Air Βάση, μια μεγάλη αεροπορική βάση μια ώρα από όπου η Κίνα κατασκευάζει τα πυρηνικά της όπλα, δεν έπρεπε ποτέ να το παρατήσεις αυτό, και το αποκαλώ παράδοση, στην πραγματικότητα παραδοθήκαμε, ήμασταν σε εξαιρετική κατάσταση, ξέρεις, αν κοιτάξεις πίσω σε αυτή την ιστορία θα δείτε κάτι που ήταν ενδιαφέρον.

Ασχολήθηκα με τον Αμπντούλ. Ο Αμπντούλ ήταν ο ηγέτης των Ταλιμπάν και πήρα πολύ όρεξη από όλους εκείνους τους ανθρώπους των ψεύτικων ειδήσεων εκεί πίσω, μου είπαν γιατί φωνάζεις τον Αμπντούλ; Ο Αμπντούλ είναι ο ηγέτης των Ταλιμπάν, αυτοί είναι που πολεμούσαν και πολέμησαν σκληρά, και σχετίστηκα με τον Τζέσι Τζέιμς. Καλά λέω Τζέσι Τζέιμς, μεγάλος ληστής τραπεζών, μεγάλος παράνομος, είπαν γιατί κλέβεις πάντα τράπεζες, είπε ο Τζέσι γιατί εκεί είναι τα λεφτά. Έτσι, όταν ασχολήθηκα με τον Αμπντούλ, ήταν αυτός που πυροβολούσε τους νεαρούς στρατιώτες μας, και άλλους με ελεύθερους σκοπευτές και πολλά άλλα πράγματα, και είπα Αμπντούλ δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, δεν μπορείς να το κάνεις από το τηλέφωνο, και το κάνεις ότι θα υποφέρετε όπως κανείς δεν έπαθε ποτέ, ολόκληρη η κοινότητά σας θα είναι τρομερή, θα σας χτυπήσει πιο δυνατά από ό,τι έχει χτυπηθεί ποτέ, είπε η Εξοχότητά σας, γιατί αλλά γιατί μου στέλνετε μια φωτογραφία του σπιτιού μου; Είπα Abdul ότι θα πρέπει να το βρεις μόνος σου.

Αλλά ξέρετε τι; Δεν χάσαμε ούτε έναν στρατιώτη σε μήνες. Τώρα σκεφτείτε το, ούτε ένας στρατιώτης δεν πυροβολήθηκε. Ήταν στο Bay, και θα φύγαμε με περηφάνια και αξιοπρέπεια, θα βγάλουμε όλο τον εξοπλισμό μας. Είπα στους στρατηγούς ότι θέλω κάθε βίδα που κέρδισα, κάθε Bolt θέλω κάθε τανκς θέλω κάθε αεροπλάνο θέλω κάθε ελικόπτερο θέλω τα πάντα έξω. Κύριε, μπορούμε να αφήσουμε τις κρεμάστρες; Ξέρετε αυτές τις μεγάλες κρεμάστρες με καμβά. Όχι, βγαίνουν Στρατηγός. Κύριε, νομίζω ότι θα ήταν πολύ πιο εύκολο να αφήσουμε πίσω τον εξοπλισμό. Αυτή ήταν η Μίλι, τότε κατάλαβα ότι ήταν ανόητος. Είπα, λοιπόν, θες να μου πεις Στρατηγό ότι αν έχουμε αεροπλάνο εκατό εκατομμυρίων δολαρίων να κάθεται εκεί, θέλεις να το αφήσεις και νομίζεις ότι αυτό είναι καλό; Αφήστε το αεροπλάνο, αφήστε τα ελικόπτερα, τα οποία άφησαν όλα αυτά πολύ ακριβά… θα μπορούσαμε απλώς να το γεμίσουμε με λίγο καύσιμο και να το πετάξουμε στο Πακιστάν ή να πετάξουμε στο σπίτι. Ναι κύριε, νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα να το αφήσω, από εκεί προέκυψαν αυτές οι ιδέες. Μπορείτε να φανταστείτε ότι αφήσαμε εξοπλισμό αξίας 85 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Αφγανιστάν, και μόλις διάβασα μια αναφορά τις προάλλες ότι πρόκειται για τον δεύτερο μεγαλύτερο πωλητή όπλων σε ολόκληρο τον κόσμο. Πουλάμε περισσότερο από εκείνους, λίγο, αλλά είναι οι δεύτεροι μεγαλύτεροι, μπορείτε να φανταστείτε ότι είναι έτσι επειδή δεν χρειάζονται τουφέκια;

Αφήσαμε πίσω να μιλάμε για όπλα, όπλα NRA και τουφέκια, μερικά από αυτά τα καλύτερα στον κόσμο, μερικοί από αυτούς είναι άνθρωποι που είναι τόσο πλούσιοι που τους ξέρω, θα ήθελαν να μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά όπλα όπως αφήσαμε πίσω μας για το Ταλιμπάν, σκεφτείτε το, εβδομήντα χιλιάδες οχήματα, πολλά από αυτά θωρακισμένα, που κοστίζουν εκατομμύρια δολάρια το ένα, τα αφήσαμε όλα πίσω σαν ένα μάτσο ανόητοι.

Μας οδηγούν ανόητοι άνθρωποι και επιτρέψτε μου να σας πω ότι ποτέ δεν έχουμε βρεθεί σε τέτοιο κίνδυνο στη ζωή μας. Πιστεύω ότι είναι η πιο επικίνδυνη περίοδος στην ιστορία της χώρας μας λόγω της δύναμης των όπλων, και δεν μιλάω για τουφέκια τώρα, ξέρετε, η n-λέξη δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη n-λέξη, δύο n λέξεις εσείς δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, η πυρηνική λέξη, η δύναμη αυτών των όπλων είναι τόσο, και δεν θα μιλούσα ποτέ γι’ αυτό, δεν μίλησα γι’ αυτό και τώρα συζητιέται κάθε μέρα, συμπεριλαμβανομένου του Πούτιν. Πηγαίνει ξέρετε, είμαστε μια μεγάλη πυρηνική δύναμη, το λέει δημόσια. Τώρα δεν είπε ποτέ ότι όταν ήμουν εδώ, επειδή δεν το συζητάτε, είναι πολύ καταστροφικό, δεν το συζητάτε, τώρα το συζητούν συνέχεια και έχουμε κάποιον που δεν έχει ιδέα τι είναι. Ποτέ δεν βρεθήκαμε σε τέτοιο κίνδυνο λόγω της ηγεσίας μας, ποτέ δεν βρεθήκαμε σε τέτοιο κίνδυνο όπως αυτή τη στιγμή.

Θα λάβουμε το εκτελεστικό διάταγμα του Μπάιντεν που κατευθύνει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να στοχεύσει τη βιομηχανία πυροβόλων όπλων και θα το σκίσω και θα το πετάξω έξω την πρώτη μέρα, αυτό θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω. Θα ξεκινήσω επίσης την ενέργεια, είμαστε ενεργειακά ανεξάρτητοι σύντομα για να είμαστε ενεργειακά κυρίαρχοι, θα το κάνω γρήγορα, θα δούμε… θα δείτε τους λογαριασμούς βενζίνης και θέρμανσης και ψύξης και κάθε άλλο λογαριασμό θα τον δείτε να πέφτει κατακόρυφα και θα δείτε τον πληθωρισμό να αρχίζει να φεύγει, θα εξαλείψω τον γελοίο κανόνα του Biden ATF για το πιστόλι, ο οποίος δίνει εντολή στους νομοταγείς πολίτες να εγγραφούν ή να παραδώσουν όπλα με σταθεροποιητικά σιδεράκια, σωστά; Αυτό αρέσει σε όλους ή πρέπει να το ξεχάσω; Δεν ξέρω, ήθελαν να βάλω ότι υποθέτω ότι κάποιοι είναι ευχαριστημένοι με αυτό, δεν ξέρω για να επαναφέρουμε τη δεύτερη τροπολογία μας, θα ψηφίσουμε νομοθεσία που προστατεύει το απόλυτο δικαίωμα στην αυτοάμυνα με ομοσπονδιακές κυρώσεις για εισαγγελική κακοποίηση, όπως είδαμε μόλις γράφτηκε Τέξας, είδατε ότι εκεί που ένας άντρας προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και θέλουν να τον βάλουν στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του, και θα ζητήσω από το Κογκρέσο να στείλει ένα λογαριασμό στο πεπρωμένο μου National concealed carry αμοιβαιότητα. Θέλετε προστασία όπως ακριβώς η άδεια οδήγησής σας ή η άδεια γάμου σας, η δεύτερη τροποποίησή σας πρέπει να ισχύει σε όλες τις πολιτειακές γραμμές, θα ισχύει. Θα το κάνουμε και αυτό πολύ γρήγορα.

Η ατζέντα του Μπάιντεν για τον έλεγχο των όπλων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της αριστερής σταυροφορίας για να οργανώσει ξανά την κυβέρνηση νομοταγείς πολίτες, αφήνοντας τους εγκληματίες να περιφέρονται ελεύθεροι, είναι παντού, δεν έχουν ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Φοβάσαι να περπατήσεις σε μια από αυτές τις πόλεις των Δημοκρατικών, βγαίνεις για ένα καρβέλι ψωμί και καταλήγεις να σε πυροβολούν. Ως πρόεδρος θα τερματίσω τον οπλισμό της κυβέρνησής μας, συμπεριλαμβανομένου του ATF, του FBI και του Υπουργείου Δικαιοσύνης, έχουν οπλίσει τη χώρα μας. Θα διαλύσω και θα καταστρέψω το βαθύ κράτος, κάναμε μεγάλη πρόοδο και αυτό περιλαμβάνει τους γραφειοκράτες που αρπάζουν τα όπλα που καταδιώκουν ιδιοκτήτες όπλων και κατασκευαστές κάθε μέρα, εσείς οι άνθρωποι διώκεστε από αυτούς τους αριστερούς μανιακούς. Η κυβέρνηση δεν θα στοχεύει πλέον τους πολιτικούς εχθρούς της αριστεράς, αντ’ αυτού θα στοχεύσουμε ξανά τους βίαιους εγκληματίες. Θέλω να κυνηγήσω τους εγκληματίες, αυτοί είναι ψυχικά διαταραγμένοι ή κακοί άνθρωποι, και πρέπει να τους κυνηγήσουμε και να σταματήσουμε να ανησυχούμε για κάποιον που δεν θα βλάψει ποτέ κανέναν με όπλο – θέλει απλώς το όπλο για προστασία ή οτιδήποτε άλλο. Θα τους βάλουμε πίσω από τα κάγκελα και θα τους κρατήσουμε πίσω από τα κάγκελα. Δεν το κάνουν. Ακόμα και τώρα στη Νέα Υόρκη έχουμε έναν εισαγγελέα, μπορείς να σκοτώσεις κάποιον και δεν χρειάζεται καν να βάλεις εγγύηση, θα βγουν την επόμενη ώρα, δύο ώρες, είναι τρελό και αυτό ισχύει για πολλές διαφορετικές πόλεις. Δεν ξέρω καν ότι μιλάς για την Πρωταπριλιά. Δεν ξέρω καν ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί, ποιος θα πίστευε ότι αυτό είναι καλό.

Δολοφόνοι, βίαια ζώα απελευθερώνονται αμέσως στους δρόμους, δεν περνούν καν φυλακή, το πρώτο καθήκον της κυβέρνησης είναι να προστατεύει τους πολίτες της, για παράδειγμα, όταν βλέπεις αυτές τις συμμορίες εκατοντάδων νεαρών συνήθως νέων να πηγαίνουν και επιτίθενται σε ένα πολυκατάστημα στο Σαν Φρανσίσκο, στο Λος Άντζελες και στο Σικάγο, και τρέχουν κατά εκατοντάδες, και τρέχουν κουβαλώντας γεννήτριες και κουβαλώντας κλιματιστικά και τα πάντα, γούνινα παλτά, μη γούνινο παλτό, ό,τι κουβαλάνε, αδειάζουν τα καταστήματα και εμείς οι αστυνομικοί μας είμαστε απίστευτοι, αλλά δεν τους επιτρέπεται να κάνουν τη δουλειά τους. Θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους τόσο άσχημα, στέκονται εκεί, τρέμουν, θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους, να είναι τόσο εύκολο να κάνουν, αλλά δεν τους επιτρέπεται να κάνουν τη δουλειά τους εξαιτίας αυτών των ριζοσπαστικών τρελών που έχουμε, νομίζοντας ότι κάνουν το σωστό. Δεν νομίζω καν ότι πιστεύουν ότι κάνουν το σωστό, η πολιτικά εσφαλμένη αλήθεια που κανείς στα αριστερά δεν θέλει να παραδεχτεί είναι ότι το βίαιο έγκλημα σπάνια διαπράττεται από παράνομους κατόχους όπλων, διαπράττεται από μια βάναυση τάξη σκληροί επαναλαμβανόμενοι εγκληματίες, αυτοί το κάνουν στο Σαν Φρανσίσκο και ποιος θα πίστευε ότι το Σαν Φρανσίσκο, μια από τις πιο όμορφες πόλεις στον κόσμο, στο Σαν Φρανσίσκο οι ύποπτοι για φόνο έχουν κατά μέσο όρο 13,9 προηγούμενες συλλήψεις και 9,2 συλλήψεις κακουργημάτων. Σκεφτείτε αυτό, στο Πόρτλαντ οι ύποπτοι για πυροβολισμούς έχουν κατά μέσο όρο οκτώ προηγούμενες συλλήψεις και εννέα ποινικές διώξεις, στην Ουάσιγκτον, ένα μέρος με το οποίο είμαι πολύ εξοικειωμένος, τέσσερα χρόνια όταν είδα σκηνές να ανεβαίνουν, τους έβαλα να τις κατεβάσουν αμέσως, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό σε αυτά τα απίστευτα πάρκα, και σε αυτά τα απίστευτα μνημεία, και έστηναν σκηνές και τα κατεβάζω αμέσως, γιατί μπορείς να το κάνεις πολύ πιο εύκολα από ό,τι όταν έχεις εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες, έχεις να δω τι συνέβη στην Ουάσιγκτον από τότε που έφυγα, είναι φρικτό. Όμορφα γκαζόν με σκηνές παντού, χωρίς σεβασμό για τη χώρα μας, χωρίς σεβασμό για τίποτα, αλλά στην Ουάσιγκτον, εκτιμάται ότι το 70 τοις εκατό όλων των βίαιων εγκλημάτων – και πολλά από αυτά περιλαμβάνουν όπλα – συγκεντρώνονται σε μια ομάδα διαδίκων χρόνιων παραβατών του νόμου, σκεφτείτε το, με τους περισσότερους ύποπτους να συλλαμβάνονται 11 φορές τουλάχιστον πριν εμπλακούν σε δολοφονία. Τελικά καταλήγουν σε μια δολοφονία, και μετά καταλήγουν να πάρουν ένα χρόνο, και μερικές φορές λιγότερο, και μερικές φορές δεν διώκονται καν.

Ο μόνος που θέλουν να διώξουν είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, ας πάρουμε τον Τραμπ. Ας συγκεντρώσουμε ότι είναι απίστευτη δράση. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι ξέρετε, ένας τρελός αυτής της εγκληματικής τάξης καριέρας δεν ενδιαφέρεται για τους νόμους περί όπλων στο Σικάγο, μόλις το 3% των κρατουμένων που χρησιμοποίησαν όπλο το αγόρασαν σε ένα κατάστημα, έτσι όλοι οι κάτοχοι όπλων σε αυτό το δωμάτιο, πολλοί αυτοί… Ποιος είναι κάτοχος όπλου; Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης όπλου πρώτα από όλα; Ας πάμε διαφορετικά, υπάρχει κάποιος στο δωμάτιο που δεν έχει όπλο, παρακαλώ σηκώστε το χέρι σας αν έχετε το θάρρος; Εντάξει, και πόσοι άνθρωποι έχουν καταστήματα όπλων και πουλάνε όπλα; Πόσα άτομα στο δωμάτιο; Εντάξει, καλή δουλειά, αυτό είναι καλό, αλλά ας είμαστε πολύ σαφείς, το θέμα δεν είναι πάρα πολλά όπλα, το θέμα είναι πάρα πολλοί αλήτες, κουκουλοφόροι και αδυσσώπητοι εγκληματίες στο δρόμο μας. Αυτό είναι πραγματικά το θέμα… αντί να βάλουμε αυτούς τους επικίνδυνους δολοφόνους στη φυλακή, έχουμε ριζοσπάστες DA και γενικούς εισαγγελείς, εισαγγελείς σε όλη αυτή τη χώρα που ανατρέπουν το νόμο για να επιτεθούν σε συντηρητικούς ανθρώπους και θρησκευόμενους, ευαγγελικούς, χριστιανούς, τον ίδιο μαινόμενο ριζοσπαστικό αριστερό παράφρονα. Ο γενικός εισαγγελέας που έρχεται μετά από εμένα στην πολιτεία της Νέας Υόρκης διεξάγει επίσης πόλεμο κατά της NRA, προσπαθώντας ντροπιαστικά να καταστρέψει αυτή τη θρυλική οργάνωση που είναι αμερικανικό ίδρυμα από το 1871… ξέρετε όταν η NRA με ενέκρινε για την εκστρατεία, ήταν αρκετά νωρίς και έχω δύο γιους που είναι πολύ καλοί, δεν ξέρω αν γνωρίζετε τον Έρικ και τον Ντον; Αν ήταν παίκτες του γκολφ, θα ήταν το scratch μπορεί να είναι καλύτερο από το scratch στην πραγματικότητα, αλλά είναι πραγματικά καλοί, είναι μέλος της NRA για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά και νομίζω ότι ίσως αυτό βοήθησε, αλλά με ενέκριναν, αυτό θεωρήθηκε ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα. Ήταν σαν να μπήκα στη Σχολή Οικονομικών του Wharton ή στο Χάρβαρντ ή σε ένα υπέροχο κολέγιο, αυτό ήταν υπέροχο και με υποστήριξαν πολύ νωρίς, και ήταν μεγάλη τιμή που κάναμε εξαιρετική δουλειά και καλύτερα να με υποστηρίξουν ξανά. Ο Ντέιβ όπου θα έχουν κάποιες εξηγήσεις για να κάνουν, θα έχουν κάποιες εξηγήσεις σε αυτούς.

Τώρα νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά όταν δείτε τις δημοσκοπήσεις σε λίγο, μπορείτε να καταλάβετε ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν έχω δει ποτέ τέτοιο Πνεύμα όπως υπάρχει αυτή τη στιγμή. Δεν το έχω δει ποτέ και ένα μέρος αυτού δυστυχώς οφείλεται στο ότι κάνουν μια τόσο φρικτή δουλειά στη διαχείριση της χώρας μας, η οποία πραγματικά καταστρέφει τη χώρα μας και νομίζω ότι μας κάνει ακόμα πιο δημοφιλείς να είμαστε ειλικρινείς μαζί σας, κάνουν τόσο φρικτό δουλειά αυτό που κάνουν είναι να καταστρέφουν τη σπουδαία χώρα μας.

Θέλω να σας συγχαρώ που το παλέψατε τόσο γενναία, όλα αυτά που σας συνέβαιναν, ο ρατσιστής στο αντίθετο έθεσε υποψηφιότητα για το αξίωμα με την υπόσχεση ότι θα πάρω τον Τραμπ, θα δείτε ποτέ το διαφημιστικό θα πάρω τον Τραμπ, δεν ήξερε τίποτα για μένα, είναι υποψήφιος για το αξίωμα, είπα ποιος είναι αυτός ο μανιακός, αλλά παρακολουθώ μια εκστρατεία, και πολλά άτομα στον αγώνα, και ξέρετε ότι έχετε μερικά άτομα που ψηφίζουν πολύ λίγοι άνθρωποι χρειάζονται πραγματικά για να μπουν μέσα, αλλά είπε ότι ανυπομονώ να πηγαίνω στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα κάθε μέρα, να του κάνω μήνυση και μετά να πάω σπίτι μου πολύ χαρούμενος. Είπα, ωχ, ελπίζω να μπει, ελπίζω να γίνει, αλλά ανακοίνωσε αυτό που τροφοδοτεί την ψυχή μου αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Τραμπ παίρνει τον Τραμπ, και δεν ξέρει τίποτα για μένα, οπότε δεν είναι έρευνα που περνάς το ίδιο πράγμα, είναι μια δίωξη ακριβώς όπως οι επιθέσεις της στην NRA, και ακριβώς όπως το κυνήγι μαγισσών εναντίον μας από το Manhattan D.A, το μαρξιστή D.A στην Ατλάντα και τον τύπο που παρακολουθώ το Central Casting αυτού του τύπου, ο τύπος από τον ειδικό εισαγγελέα της Ουάσιγκτον που λένε ότι καλώ ειδικό σύμβουλο.

Είναι καλύτερα οι εισαγγελείς να κοιτάζουν την φάρσα των κουτιών. Ο Μπάιντεν έχει κουτιά που δεν υπάρχουν, είχε πολλά κουτιά στην Chinatown, απόρρητες πληροφορίες πολλά κουτιά τα πήραν από εκεί, αλλά τους έπιασαν, λέγεται παρεμπόδιση και τα έστειλαν στη Βοστώνη και κάθονται στη Βοστώνη και μετά αποκαλύφθηκε ότι πήρε εκατομμύρια δολάρια από τους Κινέζους, πήρε εκατομμύρια δολάρια, αλλά έχει κουτιά σε κουτιά της Chinatown παντού, δεν τους νοιάζει αυτό, νοιάζονται μόνο για τον Τραμπ, αλλά προσπαθούν να συλλάβετε την πολιτική τους αντιπολίτευση, είναι πραγματικά πολύ σαν την παλιά Σοβιετική Ένωση του Αυλικού Σοβιετικού Στυλ, με τις εκλογές και με την παρέμβαση που παρεμβαίνουν στις εκλογές αυτό κάνουν, θα είναι δύσκολο για αυτούς να ξεφύγουν με το είδος της διαφθοράς που έκαναν όταν είχαν Covid, επειδή ο Covid έκανε πολλά πράγματα άσχημα για πολλούς ανθρώπους, αλλά απάτησαν, και θα είναι δύσκολο, οπότε τώρα πιστεύω πραγματικά ότι θα πάνε σε εισαγγελική οδό, αυτός είναι ο δρόμος όπου χρησιμοποιούν εισαγγελείς για να… μην ξεχνάτε αν δεν είστε όπως με εμένα, είναι κάπως ενδιαφέρον γιατί έχω ανέβει πολύ, μου το εξήγησες, οι αριθμοί μου έχουν ανέβει πολύ, αλλά άλλοι γιατί με ξέρεις, ξέρεις ότι η αλήθεια είναι ότι το αμερικανικό κοινό με γνωρίζει καλά και ξέρει ότι αυτό δεν είναι η συμφωνία μου, αλλά δεν γνωρίζουν πολλούς ανθρώπους που διεκδικούν αξιώματα, οπότε αν έχετε έναν νεαρό καλό Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για το αξίωμα, μια κλήτευση και μετά τη διαρρέουν στα χαρτιά, είναι αδύνατο να πάει αυτός ο τύπος.

Αλλά τα καλά νέα είναι ότι έχουμε ανέβει πολύ, οπότε κάναμε κάτι που δεν πιστεύω ότι έχει ξανακάνει, και θα μείνουμε εκεί ή θα πάμε ακόμα πιο ψηλά αν μπορούμε. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορείς να ανέβεις πιο ψηλά, αλλά θα πάμε ακόμα πιο ψηλά αν μπορείς γιατί πρέπει να σώσουμε τη χώρα μας, δεν με κυνηγούν, σε κυνηγούν και εγώ είμαι κάπως στο με τον τρόπο που βρίσκομαι στο δρόμο αυτών των ανθρώπων και όπως όλοι γνωρίζουν όλα είναι επειδή προηγούμαι τόσο πολύ στις δημοσκοπήσεις όχι μόνο έναντι των Ρεπουμπλικανών αλλά και έναντι του Τζο Μπάιντεν και αν ρίξετε μια ματιά στην πρωινή δημοσκόπηση της κονσόλας αυτής της εβδομάδας, προηγήθηκα στο πεδίο με 33 μονάδες με τον Τραμπ 56 έναντι του Ντεσάντις 23 Πενς 5.

Ελπίζω να δώσατε στον Πενς μια καλή θερμή έγκριση γιατί τώρα επειδή είναι καλός άντρας αν θέλετε να μάθετε πραγματικά την αλήθεια, είναι καλός άνθρωπος και άκουσα ότι ήταν πολύ σκληρό, είναι μια μεγάλη είδηση που κάνατε είδηση σήμερα, δεν ξέρω τι έκανες, αλλά έκανες νέα σήμερα με την εισαγωγή που έδωσες, και η Νίκι Χέιλι, είναι άλλη μια ομορφιά που είναι τέσσερα κατοικεί το ένα. Δεν νομίζω ότι ο Άμποτ θα είναι κυβερνήτης του Τέξας, στο Μια αμφίδρομη δημοσκόπηση στη Φλόριντα την περασμένη εβδομάδα, ήταν ο Τραμπ 47 και ο ΝτεΣάντης 32 τοις εκατό και υπήρχε μια άλλη δημοσκόπηση στη Φλόριντα όπου ο Τραμπ ήταν στο 80. ενώ ο Ντεσάντις ήταν στο 15. Αυτή είναι μια δημοσκόπηση στη Φλόριντα. Στο Τέξας είναι ο Τραμπ 52 τοις εκατό DeSantis 20. Πενς πέντε Χέιλι τέσσερα, ο μόνος τρόπος που θα μπορούσαμε να χάσουμε είναι αν πάμε να αποτρέψουμε την άμυνα, συμφωνείτε, ξέρετε τι σημαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο όπου κρατούν την ομάδα χωρίς σκορ και μετά πάνε να αποτρέψουν τα δύο τελευταία λεπτά και χάνουν το παιχνίδι; Δεν θα πάμε ποτέ να αποτρέψουμε, αλλά μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην οθόνη και θα δείτε μερικά από αυτά τα πράγματα να δημοσιεύονται και είναι πραγματικά μεγάλες δημοσκοπήσεις στη Μασαχουσέτη.

Προηγούμαστε με 45 βαθμούς. Νομίζω ότι όπως σχεδόν 50 πόντους στο Νιου Χάμσαϊρ, προηγούμαστε πολύ στην Αϊόβα, οι αγρότες δεν μπορούν ποτέ να με ψηφίσουν. Έβαλα την Κίνα να πληρώσει στους αγρότες 28 δισεκατομμύρια δολάρια για τη ζημιά που προκάλεσαν. Είπα ότι πρέπει να πληρώσεις και έτσι βλέπεις μερικά από αυτά, απλά σκέφτηκα ότι θα τα βάλεις. Θυμάσαι παλιά έβγαζα πάντα δημοσκοπήσεις μόνο αν ήταν καλές, δεν τις ανακοίνωνα αν δεν ήταν καλές, είχα μια κακή, αλλά όταν ήταν καλές, τρέλαινα την αντιπολίτευση.

Αλλά προηγούμε τον Μπάιντεν τώρα με πολύ επτά μονάδες εννέα μονάδες και δέκα μονάδες, αλλά επτά μονάδες στην τελευταία δημοσκόπηση του Ράσμουσεν, και εγώ είμαι αυτός που δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν, γι’ αυτό με κυνηγούν σαν αυτό. Αν ήθελαν να τρέξω, θα έλεγαν ω όχι, είναι ο πιο τέλειος άνθρωπος που έχουμε δει ποτέ, αντίθετα έβαλαν αυτά τα τέρατα εκεί, έβαλαν αυτούς τους ριζοσπαστικούς αριστερούς τρελούς τώρα, αν το θέλουν, είναι οι κόμμα της παραπληροφόρησης. Να θυμάσαι ότι αυτό που λένε ότι συνήθως μπορείς να κάνεις το αντίθετο, λένε ότι θέλουμε να τρέξουμε εναντίον του Τραμπ στο μεταξύ πήραν εισαγγελείς μετά τον κώλο μου, θέλουμε να τον τρέξουμε τόσο άσχημα που θα τον τρέξουμε αυτός είναι ο τύπος που θέλουμε, Τραμπ, παρεπιπτόντως, βγάλτε τον από την πολιτική, παρακαλώ βγάλτε τον όσο πιο γρήγορα μπορείτε, τώρα είναι το κόμμα της παραπληροφόρησης ή της παραπληροφόρησης, κανείς δεν ξέρει τη διαφορά, αλλά είναι πολύ κοντά, δεν είναι περίεργο που οι ακροαριστεροί τρελοί εμπλέκονται σε εκλογικές παρεμβάσεις σε ιστορική κλίμακα, κανείς εκτός αυτής της χώρας, κανείς δεν έχει δει ποτέ κάτι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει τώρα με τους εισαγγελείς αυτούς τους μαρξιστές εισαγγελείς που απελευθερώνουν βιαστές και δολοφόνους ενώ διώκουν συντηρητικούς.

Την πρώτη μέρα της νέας μου διοίκησης θα διευθύνω το Υπουργείο Δικαιοσύνης με έναν πολύ δυνατό ηγέτη όχι σαν τον Barr όχι σαν τον Bill Barr τι καταστροφή ήταν, ήταν ρινόκερος, φοβόταν μην τον κατηγορήσουν, παρακαλώ δεν θέλω να γίνω πώς να μην παραπεμφθείς μην κάνεις τίποτα δεν κάνεις τίποτα να θυμάσαι ότι επρόκειτο να τον παραπέμψουν, και ξαφνικά είπε, όχι, δεν είδε καμία αδικοπραγία στις εκλογές. Ο μικρός μου γιος είναι πολύ νέος, έτσι πολλοί άνθρωποι κάνουν μια συμφωνία, κάθε έκαναν σε αυτό το δωμάτιο, μπορούν να πουν ότι δεν είδαν κανένα λάθος που ήταν το χειρότερο σόου τρόμου, νομίζω ότι μια από τις μεγαλύτερες εγκληματικές πράξεις που έγιναν ποτέ η εκλογή του, αλλά εμείς θα το ανατρέψει, και θα είναι ακόμα μεγαλύτερο, τι θα είναι ακόμα μεγαλύτερο αν το σκεφτείς, θα είναι ακόμα μεγαλύτερο, θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το να έχεις ένα, και θα μπορούμε να το κάνουμε τα πράγματα, και τόσο άσχημα με άλλα λόγια που θέλουν να μας δείξουν καλά, μας έδειξαν ότι δεν έχουμε ενέργεια, έχουμε τεράστιο έγκλημα, ο στρατός μας δεν λειτουργεί, κανείς δεν μας σέβεται σε ολόκληρο τον κόσμο, εννοώ ότι δεν υπάρχει ηγέτης που να σέβεται τον αρχηγό μας, θα τους δείξουμε μέσα από αυτή τη φρικτή τετραετία που περνάμε ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να αντέξουμε άλλο, γιατί δεν θα μας μείνει χώρα, θα τους δείξουμε ότι μπορούμε κάνουμε πράγματα και θα είμαστε σε θέση να κάνουμε πράγματα για το έγκλημα και άλλα στοιχεία της κοινωνίας, θα είμαστε σε θέση να κάνουμε πράγματα που πιθανότατα δεν θα μπορούσες να κάνεις αν τα προωθούσες, οπότε νομίζω ότι είναι πραγματικά πολύ μεγαλύτερο, αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι αν ακολουθούσαμε την πιο παραδοσιακή διαδρομή.

Θα κατευθύνω το Υουργείο Δικαιοσύνης να ερευνήσει κάθε ριζοσπαστικό D.A και γενικό εισαγγελέα έναν Αμερικανό για τον παράνομο αγώνα τους και την αντίστροφη επιβολή του νόμου, στη συνέχεια θα διορίσω μια ομάδα πολεμιστών δικηγόρων των ΗΠΑ και ξέρω ότι γνωρίζω μερικούς σπουδαίους, μεταξύ των οποίων από αυτήν την περιοχή θα είναι το πολικό αντίθετο των εισαγγελέων της συμφοράς, αυτοί οι τύποι που τι σκέφτονται ποιος μπορεί να πιστέψει ότι δεν είναι ανόητοι άνθρωποι δεν είναι ηλίθιοι, υπάρχουν δύο πράγματα που είτε είναι ηλίθιοι είτε μισούν τη χώρα μας, και δεν νομίζω ότι είναι ηλίθιοι γιατί όποιος μπορεί να εξαπατήσει τόσο καλά στις εκλογές δεν είναι ανόητος, αυτό σημαίνει ότι μισεί τη χώρα μας, και πιστεύω ότι μισούν τη χώρα μας, θα είναι οι πιο άγριοι μαχητές του εγκλήματος στην αμερικανική ιστορία και θα τους αναθέσω να κατεδαφίσουν κάθε ομάδα συμμοριών και εγκληματικού δικτύου που μπορούν να βρουν κομμάτι-κομμάτι μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η Δημόσια Ασφάλεια, και αυτό σημαίνει ότι σε πόλεις που διοικούνται από δημοκράτες και στην κορυφή της λίστας είναι η ίδια η Ουάσιγκτον DC, η οποία μαστίζεται απόλυτα από αριθμούς και εγκλήματα που κανείς δεν έχει ξαναδεί, δεν έχουμε δει ποτέ κάτι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει στην Ουάσιγκτον, μπορείτε να φανταστείτε αυτούς τους ξένους ηγέτες που έρχονται από χώρες και «Βλέπουμε αυτή τη βρωμιά, την ανέχεια και το έγκλημα στην πρωτεύουσά μας, και νομίζω ότι πρέπει να την αναλάβουμε, πρέπει να αναλάβουμε τη διαχείριση της Πρωτεύουσας μας, επειδή οι άνθρωποι που τρέχουν, συμπεριλαμβανομένου του δημάρχου που δεν έκανε τίποτα για τον Ιανουάριο, ήταν ο ένας, όχι δεν χρειαζόμαστε κανέναν, δεν χρειαζόμαστε βοήθεια μαζί με την τρελή Νάνσυ Πελόζι, δεν έκαναν τίποτα, δεν έκαναν απολύτως τίποτα από όσα έπρεπε, ήταν κριτές, αλλά όλοι οι δημοκράτες μας… Οι διοικούμενες πόλεις καταστρέφονται και καταστρέφονται εντελώς καθώς καθόμαστε εδώ και μιλάμε, καταστρέφονται.

Θα διατάξω το ATF να σταματήσει να εκφοβίζει τους ιδιοκτήτες όπλων και να θέλει να τους κλείσει για χώρους γραφειοκρατίας και αντ’ αυτού να κυνηγά εμπόρους ναρκωτικών, διακινητές ανθρώπων και εγκληματικά καρτέλ, κάτι που θα έπρεπε να επιδιώκουν υπό τον Μπάιντεν. Άλλες χώρες αδειάζουν τις φυλακές, τα τρελοκομεία και τα ψυχιατρικά τους ιδρύματα και τα στέλνουν ακριβώς εδώ στις ΗΠΑ. Μπορείτε να φανταστείτε φυλακές και ψυχιατρικά ιδρύματα να αδειάζουν; Διάβασα μια ιστορία πριν από λίγο καιρό, όπου ένας άνθρωπος που φροντίζει ένα μεγάλο τμήμα ανθρώπων σε ψυχιατρικό ίδρυμα σε μια χώρα της Νότιας Αμερικής, ένας γιατρός, ακουγόταν σαν σπουδαίος άνθρωπος στην πραγματικότητα, είπε ότι δεν έχει πια τίποτα να κάνει, συνήθιζε να δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο, είπε ότι όλοι οι ασθενείς μας έχουν απελευθερωθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και αυτό είναι που έχουμε, αυτό έχουμε επιτρέψει να συμβεί και δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συμβεί αυτό, επειδή δεν θα έχουμε πλέον χώρα, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συμβεί.

Υπό την ηγεσία μου θα αποκαταστήσουμε γρήγορα τα πιο ασφαλή σύνορα στην ιστορία των ΗΠΑ, είχαμε τα ισχυρότερα σύνορα στην ιστορία και τώρα έχουμε νομίζω τα χειρότερα Σύνορα στην ιστορία του κόσμου, γιατί καμία χώρα, ακόμη και μια τριτοκοσμική χώρα δεν θα επέτρεπε να τους συμβεί αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε εμάς. Το πρώτο νομοσχέδιο συμφιλίωσης που υπέγραψα για μια μαζική αύξηση της Συνοριακής Περιπολίας, αυτοί οι συνοριοφύλακες Μπράντον Τζαντ και όλοι οι άνθρωποι του είναι απίστευτη η δουλειά που κάνουν. Ο Tom Holmen ως άνθρωπος που το ξέρει, τον βλέπετε στην τηλεόραση; Τον αποκαλώ Central Casting, αλλά αυτοί οι δύο τύποι και όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται μαζί του, είναι τόσο καλό που θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους, θα είναι μια κολοσσιαία αύξηση που θα αυξήσει τον αριθμό των γραφείων απέλασης πάγου και συνοριακών περιπολιών μετά το μοντέλο Αϊζενχάουερ. Δεν ξέρω αν γνωρίζετε ότι ο Ντουάιτ Αϊζενχάουερ ήταν πολύ σκληρός στο θέμα, θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους απαραίτητους κρατικούς, τοπικούς, ομοσπονδιακούς και στρατιωτικούς πόρους για να πραγματοποιήσουμε τη μεγαλύτερη εγχώρια επιχείρηση απέλασης στην Αμερικανική ιστορία, και θα ρωτήσω κάθε πολιτεία και ομοσπονδιακή πολιτεία υπηρεσία για να εντοπίσει κάθε γνωστό ή ύποπτο μέλος συμμορίας στην Αμερική και κάθε έναν από αυτούς που είναι εδώ παράνομα, θα τους παραλάβουμε και θα τους στείλουμε πίσω στη χώρα από την οποία ήρθαν, καθώς αποκαθιστούμε την ασφάλεια στους δρόμους μας.

Δεν έχουμε άλλη επιλογή καθώς αποκαθιστούμε την ασφάλεια στους δρόμους μας, πρέπει επίσης να την αποκαταστήσουμε στα σχολεία μας, σκληρύνοντας χώρους μάθησης πρέπει να σκληρύνουμε τα περιουσιακά μας στοιχεία για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από κάθε είδους απειλές. Τον περασμένο μήνα οι καρδιές μας συντρίφθηκαν από την είδηση της τερατώδης επίθεσης σε ένα Χριστιανικό Δημοτικό Σχολείο στο Νάσβιλ που στοίχισε τη ζωή τριών ενηλίκων και τριών πολύτιμων παιδιών. Σήμερα τυλίγουμε αυτές τις όμορφες οικογένειες με την αγάπη μας και τις σηκώνουμε στις προσευχές μας, χαιρετίζουμε επίσης τους ήρωες επιβολής του νόμου που κινδύνευσαν και έβγαλαν αυτή τη δολοφονική ταχύτητα και ικανότητα που μας έκανε όλους πολύ-πολύ περήφανους, που μας έκανε Πολύ-πολύ περήφανοι, είναι σκάνδαλο και τραγωδία που χρόνο με το χρόνο οι Δημοκρατικοί στην Ουάσιγκτον συνεχίζουν να κρατούν τα μέτρα ασφαλείας για τα σχολεία της κοινής λογικής ως όμηρο της ριζοσπαστικής ατζέντας ελέγχου των όπλων, η οποία σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις δεν θα έκανε τίποτα για να αποτρέψει επιθέσεις από ανοϊκούς και διαταραγμένους άτομα από τα οποία έχουμε πολλά και πολλά έρχονται στη χώρα μας, αλλά εμείς τα βγάζουμε η χώρα μας ήταν γεμάτη όπλα για αιώνες και δεν έγινε λόγος για σφαγές μαθητών μέχρι περίπου το 2000, τότε ήταν άρχισαν πραγματικά, άρχισαν να μιλάνε για αυτό… αυτό δεν είναι πρόβλημα με όπλα, αυτό είναι πρόβλημα ψυχικής υγείας, αυτό είναι ένα κοινωνικό πρόβλημα, αυτό είναι ένα πολιτιστικό πρόβλημα, αυτό είναι ένα πνευματικό πρόβλημα. Κάθε μία από αυτές τις αποτρόπαιες επιθέσεις εξαρτάται από τους ίδιους ψυχρούς υπολογισμούς για το ότι το κακό τέρας θα έχει ένα παράθυρο χρόνου για να παίξει τη δαιμονική του φαντασία χωρίς αμφισβήτηση, θέλουν να είναι αδιαμφισβήτητοι, δεν θέλουν να αμφισβητηθούν, ο μόνος τρόπος να σταματήσουν αυτά τα κακά τσεκούρια για να διασφαλιστεί ότι κάθε άρρωστος που θα πυροβολήσει ένα σχολείο γνωρίζει ότι μέσα σε δευτερόλεπτα και όχι λεπτά θα αντιμετωπίσουν βέβαιο θάνατο. Πρέπει να το ξέρουν και δεν θα το κάνουν για αυτόν τον λόγο.

Θα ζητήσω από το Κογκρέσο να καταργήσει την εντελώς αναποτελεσματική νομοθεσία που καθιστά δυσκολότερη την προστασία των σχολείων μας και ευκολότερο για τους εγκληματίες να μην αντιμετωπίσουν καμία απολύτως αντίθεση όταν εισέλθουν. να μεταφέρετε πυροβόλο όπλο και εκπαίδευση από ειδικούς υψηλής ειδίκευσης, ποιος είναι καλύτερος, ποιος είναι καλύτερος εάν ακόμη και το 5% των δασκάλων που είναι ειδικευμένοι στα όπλα, θέλουμε το 5 τοις εκατό να είναι εθελοντικά οπλισμένοι και εκπαιδευμένοι για να σταματήσουν τους ενεργούς σκοπευτές, θα πετύχαμε αποτελεσματική αποτροπή και το πρόβλημα θα πάψει να υπάρχει, και θα ήταν πολλοί άνθρωποι, αλλά αυτοί είναι όλοι άνθρωποι που είναι εκπαιδευμένοι και ταλαντούχοι με πυροβόλα όπλα… για περίπου 12 δισεκατομμύρια δολάρια θα μπορούσαμε να χρηματοδοτήσουμε ένοπλους φρουρούς ασφαλείας στην είσοδο κάθε σχολείου στην Αμερική, και επίσης να οπλίσουμε κάθε πρόθυμο δάσκαλο Θέλουμε να οπλίσουμε – μερικούς από αυτούς τους δασκάλους πρέπει να περάσουν αυστηρά, ή μερικοί άνθρωποι λένε σθεναροί, μου αρέσουν καλύτερα τα ζωηρά, δεν μου αρέσουν οι αυστηρότητες – πρέπει να περάσουν από έντονη εκπαίδευση, αλλά ήταν ήδη εκεί, και Θα τα καταφέρουμε καλύτερα από οποιονδήποτε θα μπορούσατε να βάλετε, και αγαπούν τα παιδιά μας, αγαπούν πραγματικά τα παιδιά μας, και μπορούμε να στείλουμε 120 δισεκατομμύρια δολάρια στην Ουκρανία, τότε μπορούμε να αντέξουμε οικονομικά το ένα δέκατο αυτού του ποσού για να προστατεύσουμε τα παιδιά των Αμερικανών στα αμερικανικά σχολεία. Πρέπει επίσης να αλλάξουμε δραστικά την προσέγγισή μας στην ψυχική υγεία. Κατά την ορκωμοσία μου θα κατευθύνω τον FDA να συγκληθεί και έτσι θα γίνει γρήγορα – να συγκαλέσει μια ανεξάρτητη εξωτερική επιτροπή για να διερευνήσει εάν οι ορμονικές θεραπείες και η ιδεολογία τρανς αυξάνουν τον κίνδυνο ακραίας κατάθλιψης, επιθετικότητας και ακόμη και βίας, νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς ξέρουμε ήδη την απάντηση, έτσι δεν είναι;

Επιπλέον, πρέπει να εξετάσουμε εάν τα κοινά ψυχιατρικά φάρμακα καθώς και η γενετικά τροποποιημένη κάνναβη και άλλα ναρκωτικά προκαλούν ψυχωτικά διαλείμματα πολλά προβλήματα που έχουμε προβλήματα που δεν έχουμε ξαναδεί και οι άνθρωποι πιστεύουν ότι καταλαβαίνουν γιατί πρέπει να Επίσης, είμαστε πολύ καλύτεροι στο να ανιχνεύουμε προειδοποιητικά σημάδια κακών διαταραγμένων νεαρών ανδρών, όπως αυτός που δολοφόνησε συναδέλφους στο Λούισβιλ, δεν μπορούμε να ησυχάσουμε μέχρι να φτάσουμε στο βάθος όλης της ασθένειας που βλέπουμε στη χώρα μας.

Θα αγωνιστώ για να αποκαταστήσω την ασφάλειά μας και επίσης θα αγωνιστώ για να διεκδικήσουμε ξανά την ελευθερία μας, θα έχουμε ελευθερία στη χώρα μας, θα μπορέσουμε να περπατήσουμε στο δρόμο, να αγοράσουμε ένα καρβέλι ψωμί και να επιστρέψουμε και μην σας πυροβολούν, για να υπερασπιστείτε το Σύνταγμά μας και το κράτος δικαίου, θα σας δώσω τον λόγο μου σήμερα ότι θα διορίσω συνταγματικούς συντηρητικούς της Rock Solid για να συντρίψουν τους κομμουνιστές από το ομοσπονδιακό μας έδρανο – είναι κομμουνιστές, πολλοί από αυτούς – κάναμε πολύ καλά δουλειά, σημειώσαμε ρεκόρ, αλλά απομένουν ακόμα περισσότερα μέχρι την ημέρα των εκλογών.

Θα δημοσιεύσω την πλήρη λίστα με τα ονόματα από τα οποία επιλέγω τα ραντεβού μου στο Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών, ώστε όλοι να μπορούν να δουν ποιον σκέφτομαι να βάλω εκεί. Το έκανα την τελευταία φορά και πολλοί άνθρωποι είπαν ότι έκανε μεγάλη διαφορά, θα είναι επίσης ένα ρόστερ νέων Fearless πρωτότυποι στο καλούπι του Justin Anton και της Scalia, σπουδαίου ανθρώπου και ενός μεγάλου λιονταριού της αμερικανικής ελευθερίας, του Justice Clarence Thomas Παρεμπιπτόντως, τον κυνηγούν, είδατε ότι τον κυνηγούν τώρα, τώρα κυνηγούν τον Κλάρενς, αλλά μπορεί να φροντίσει πολύ καλά τον εαυτό του, την ίδια στιγμή οι συντηρητικοί δεν μπορούν πια να κάθονται και να περιμένουν τα δικαστήρια για να σώσει την Αμερική. Η χώρα μας λεηλατείται και λεηλατείται από ριζοσπάστες αριστερούς βάρβαρους που προσπαθούν να κάψουν κάθε δικαίωμα και κάθε Ελευθερία που τόσο αγαπάμε, την επόμενη φορά που θα έχουμε δύναμη, το Κογκρέσο πρέπει να εντείνει και να σταματήσει αυτή τη μαρξιστική επανάσταση στα ίχνη του. μια μαρξιστική επανάσταση σε εξέλιξη και νομίζω ότι έχετε αρχίσει να το βλέπετε. Νομίζω ότι αρχίζετε να το βλέπετε και πρέπει να το σταματήσουμε γρήγορα, αυτό πρέπει να κάνουμε για να σώσουμε τη χώρα μας, με την ψήφο σας ή με ένα ρεπουμπλικανικό σπίτι και μια ρεπουμπλικανική γερουσία – και έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία και στα δύο – Θα ηγούμαι της μεγάλης Αναγέννησης της Αμερικανικής Ελευθερίας, θα οικοδομήσουμε ένα μέλλον όπου θα είμαστε απαλλαγμένοι από εγκλήματα και βία και χωρίς φόβο, αυτόν τον φόβο όπου είμαστε απαλλαγμένοι από την εξάρτηση από τις ξένες χώρες – είμαστε τόσο εξαρτημένοι από τόσες πολλές ξένες χώρες, ιδιαίτερα η Κίνα – όπου είμαστε απαλλαγμένοι από τα δεσμά ενός μη εκλεγμένου βαθύ κράτους από διεφθαρμένες υπηρεσίες πληροφοριών, απαλλαγμένοι από τον πόλεμο, απαλλαγμένοι από τη φτώχεια, ελεύθεροι να λέμε τη γνώμη μας και, τέλος, αλλά σίγουρα ελεύθεροι να κρατήσουμε και οπλοφορούμε.

Πρέπει να δηλώσω ότι οι ΗΠΑ είναι ένα χάος, η οικονομία μας καταρρέει, ο πληθωρισμός είναι εκτός ελέγχου, η Ρωσία εντάχθηκε με την Κίνα – αδιανόητο – η Σαουδική Αραβία – υπέροχοι άνθρωποι – έχουν ενταχθεί με το Ιράν, την Κίνα, τη Ρωσία, το Ιράν, τη Βόρεια Κορέα, έχουν σχηματιστεί μαζί ως ένας απειλητικός και καταστροφικός συνασπισμός, το νόμισμά μας καταρρέει και σύντομα δεν θα είναι πλέον το παγκόσμιο πρότυπο που θα είναι η μεγαλύτερη ήττα μας εδώ και χρόνια, και ήταν Αδιανόητο μόνο λίγα χρόνια πριν, Αδιανόητο ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί, αλλά συμβαίνει μπροστά στα μάτια σας, και δεν θα το αφήσουμε να συμβεί μαζί μου, ούτε μια ευκαιρία όπως η Ρωσία δεν θα είχε ποτέ εισβάλει στην Ουκρανία και η Κίνα δεν θα σκεφτόταν καν επιδρομή στην Ταϊβάν, δεν άκουσες για αυτά τα πράγματα όταν ήμουν πρόεδρος.

Εάν παίρνατε τους πέντε χειρότερους Προέδρους στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών και τους αθροίζατε, δεν θα είχαν κάνει σχεδόν την καταστροφή της χώρας μας όπως έκανε ο Τζο Μπάιντεν και η κυβέρνηση Μπάιντεν, είμαστε ένα αποτυχημένο έθνος, είμαστε ένα έθνος στο Παρακμή, και τώρα αυτοί οι ριζοσπαστικοί αριστεροί τρελοί θέλουν να παρέμβουν στις εκλογές μας χρησιμοποιώντας την επιβολή του νόμου, και δεν μπορούμε να το αφήσουμε να συμβεί, αλλά με όλα αυτά που λέγονται και με ένα πολύ σκοτεινό σύννεφο που κρέμεται πάνω από τη χώρα μας, δεν έχω αμφιβολία ότι μαζί ως ομάδα θα κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά. Δεν έχω καμία αμφιβολία, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ πολύ, ο Θεός να σας έχει όλους, ο Θεός να σας έχει καλά.

Προηγούμενο άρθρο“Το Καφενείο”: Διαβάστε online το τεύχος Απριλίου 2023
Επόμενο άρθροΜπορεί η αποκέντρωση να σώσει την ανθρωπότητα; – Γιατί η μικρότερη είναι καλύτερη πολιτική
Κώστας Κητής
Γεννήθηκα στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας και σπούδασα Πληροφορική και Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου. Παρακολούθησα μαθήματα πληροφορικής και Τ.Π.Ε. στα κολέγια του Λονδίνου Brookfield College, East Berkshire College, Acton and Hammersmith College και West London Community College. Εργάστηκα επί εξαετίας ως δημοσιογράφος για το Συνδικάτο Περιπτερούχων-Καπνοπωλών Ελλάδος και Περιπτερούχων-Καπνοπωλών και Μικρών Λιανεμπόρων Νομού Αττικής, δημοσιεύοντας στο κλαδικό περιοδικό «Retail and Tobacco News», και επί παρόντος εργάζομαι ως διερμηνέας Αγγλικής και Ελληνικής γλώσσας με βάση στο Λονδίνο. Κατά το χρονικό διάστημα 2016-2022 υπήρξα ανταποκριτής της αντικαπνιστικής εκστρατείας από το Λονδίνο για το Συνδικάτο Περιπτερούχων Καπνοπωλών μεταδίδοντας όλες τις πολιτικές ειδήσεις που επηρεάζουν το εμπόριο καπνού και προέρχονται από το αντικαπνιστικό καθεστώς του Λονδίνου. Μου αρέσουν τα καυτερά γεύματα, η φωτογραφία, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι αγορές και τα ψώνια και οι βραδινές έξοδοι. Ως πρώιμος γνώστης προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών από παιδική ηλικία αποφοίτησα από κολέγιο που διδάσκει μαθήματα Αγγλικού λυκείου και ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα αιτήματα των ατόμων που καπνίζουν και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις ηλεκτρονικές συσκευές.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.