fbpx
16.8 C
Nea Chalkidona
Παρασκευή, 29/03/2024

    Δηλώνω θεατής, θεατής της δικής σου Ζωής!!!

    Θα είμαι πάντα δίπλα σου, γιατί η ζωή θέλησε να έχω αυτόν τον ρόλο και θα σε αποχωριστώ όταν φύγω. Επιθυμία μου, γιατί αυτή είναι σειρά να φύγω εγώ κι εσύ να κρατήσεις τις όμορφες στιγμές, την αγάπη, τα λόγια μου και να με θυμάσαι. Δε ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει το αύ. Θα σου πω όμως, ότι σε αγαπάω με όλο μου το είναι και θα είμαι πάντα εκεί αν εσύ πέσεις, για να σε σηκώσω, αν εσύ θα κλάψεις για να σου σκουπίσω τα δάκρυα, για να σου επουλώσω τις πληγές σου και να σου πω, να συνεχίσεις. Να είσαι δυνατός στην ζωή σου, μην φοβηθείς τους ανθρώπους, έχουν πολλά να σε διδάξουν. Να χαθείς μέσα στον όχλο και να μάθεις να πορεύεσαι με όλους τους ανθρώπους, με τους καλούς και τους δύσκολους. Δεν υπάρχουν ‘κακοί' αγάπη μου, οι άνθρωποι μεταμορφώνονται σε δύσκολους, είναι οι καταστάσεις, οι συγκυρίες και οι αντιξοότητες που συναντήσανε στην πορεία της ζωής τους. Αυτούς τους ανθρώπους να τους προσκυνάς, δύσκολα ανοίγονται και αν ποτέ καταφέρεις να σου μιλήσουν με την ψυχή τους, να τους έχεις κοντά σου.

    Να μην έχεις τον ‘φόβο' μέσα σου, σε οτιδήποτε τολμάς, να είσαι αρνητικός σε αυτό το συναίσθημα, να το αποβάλεις, δεν υπάρχει για σένα. Να μην ζητάς ‘συγνώμη' , μια λέξη είναι που έχει χάσει την σημασία της, απλά να το κάνεις πράξη και θα δεις πως θα εκτιμηθεί. Αν δεν εκτιμηθεί, να έχεις καθαρή την συνείδηση σου γιατί έκανες αυτό που ένιωθες. Να κάνεις πάντα αυτό που νιώθεις, δεν υπάρχει λάθος ή σωστό, κανείς μας δεν το ξέρει. Έτσι αγόρι μου γλυκό θα αποκτήσεις σοφία στην ζωή σου, έτσι θα ωριμάσεις και θα συνεχίσεις την πορεία σου.

    Θα είμαι κοντά σου, σαν θεατής, δεν έχω λόγο να σε κρίνω, δεν έχω λόγο να σου επιβάλλω τα ‘θέλω' μου, είμαι απλά ο προστάτης σου, ο φύλακας Άγγελος σου και ο άνθρωπος που θα σε εφοδιάσει με τα καλύτερα δυνατά υλικά για να ζήσεις. Θα σου πω για την ‘αγάπη' , αλλά δε μπορώ να σε κάνω να αγαπήσεις, αυτό είναι έμφυτο και θα το ν όταν θα έρθει η στιγμή. Ο πόνος, ο πόνος αγάπη μου, είναι ένα άλλο θέμα, θα τον νιώσεις και αυτόν, τίπ δεν είναι αναπόφευκτο. Χρησιμοποίησε τον πόνο σου και δημιούργησε κάτι ευχάριστο, εξάλλου από τις στάχτες μας, ξαναγεννιόμαστε. Όλα έχουν συγκεκριμένη μεθοδολογία, απλά μείνε δυνατός συμπορεύσου με τον κόσμο και να θυμάσαι πάντα πως όλους τους ανθρώπους τους έχουμε ανάγκη, ποτέ δε ξέρεις που και πότε θα συμβεί το οτιδήποτε. Η ζωή παίζει αστεία παιχνίδια και ποτέ σου μην κατακρίνεις και μην σχολιάζεις αρνητικά αυτά που συμβαίνουν στους γύρω σου, γιατί η ζωή είναι αντιστροφή ρόλων!!!

    Να μην έχεις φθόνο μέσα σου, δεν υπάρχει λόγος, έχεις την υγεία σου και μια όμορφη ζωή που ξεδιπλώνεται μπροστά σου. Κάνε τις επιλογές σου και μάθε να ακούς την εσωτερική φωνή σου, λέει πάντα και ακόμη κι αν φαίνεται λάθος. Πρέπει να το ζήσεις και το λάθος, γιατί αγάπη μου γλυκεία έτσι θα καταλάβεις, έτσι θα μάθεις. ‘Συμβουλάτορες' θα υπάρξουν πολλοί στην ζωή σου, μην τις δέχεσαι, είναι επιρροές που άλλοτε θα σε οδηγήσουν σε σωστές ή λάθος καταστάσεις. Να ξέρεις, να φιλτράρεις τα λόγια τους, να τα κρατάς σαν μια άποψη, όχι όμως να τα ακολουθάς. Να ακολουθάς πιστά το ένστικτό σου και αυτό που επιθυμεί η ψυχή σου. Ούτε εμένα να ακούσεις, είναι δικά μου βιώματα και εμπειρίες και δεν αποτελούν κανόνα ότι το ίδιο θα συμβεί και σε σένα. Δυστυχώς αγόρι μου, η εμπειρία δεν μεταβιβάζεται, δεν είμαι υπολογιστής να σου καταγράψω αυτά που έχω ζήσει και με ένα ‘τσιπάκι' να σου φορτώσω την μνήμη μου σε σένα. Αυτό όμως που μπορώ να κάνω μαζί σου, είναι τα μοιραστούμε, να μάθεις για μένα, να με γνωρίσεις και εσύ θα με κρίνεις. Δεν δέχομαι κριτικές, αλλά η δική σου κρίση είναι αυτή που με ενδιαφέρει όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. Δεν έχει νόημα αν με πονέσει, θα είναι αληθινή και είναι αυτή που αξίζει να δώσω σημασία. Δεν θα αλλάξει τίποτα όμως, θα εξακολουθώ να σε αγαπάω το ίδιο δυνατά, γιατί η αγάπη όλα τα αντέχει και όλα τα δέχεται.

    Άνοιξε τα φτερά σου και μην ανησυχείς ότι υπάρχει η πιθανότητα να με απογοητεύσεις, το συναίσθημα δεν αλλάζει ποτέ. Να βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις, να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και να αφαιρέσεις από το λεξικό σου την λέξη ‘αποτυχία'. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις και αν πέσεις, ξέρω ότι θα ξανά σηκωθείς. Είμαι εδώ, σε παρακολουθώ, σε θαυμάζω και σε αγαπάω ανιδιοτελώς!! Προχώρα, η ζωή σου ανήκει, ξεκίνα την δική σου περιπέτεια, φόρεσε την ζώνη ασφαλείας και γλέντησε το με την ψυχή σου!!!

    Αλεξάνδρα Τσότσου
    Αλεξάνδρα Τσότσουhttp://e-stardust.gr/
    Η Τσότσου Αλεξάνδρα σπούδασε Marketing σε Βρετανικό Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια μυήθηκε στο κόσμο του ‘αξεσουάρ’. Είχε έντονη την επιθυμία να δημιουργήσει το δικό της ‘παιδί’ και το πραγματοποίησε το 2010 με το Stardust Accessories, ένα είδος shop in shop, όπου πλέον η ίδια δίνει τον δικό της αγώνα, να φέρει την επανάσταση του χειροποίητου προϊόντος στην αγορά.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα