fbpx
14.7 C
Nea Chalkidona
Παρασκευή, 29/03/2024

    Το “ΝΕΟ” για τα επεισόδια των Θεοφανείων

    Νέα , 7 Ιανουαρίου 2015

    Εκφράζουμε για πολλοστή φορά την αποδοκιμασία μας και την καταδίκη απειλών, ύβρεων, προσπαθειών εκφοβισμού και περισσότερο απ΄ όλα, κάθε χειροδικίας και οποιασδήποτε μορφής βίας, από όπου και αν αυτές προέρχονται.
    Επιπλέον, το δικαίωμα του Τύπου και κάθε δημοσιογράφου να διατυπώνει την άποψή του, είναι αδιαπραγμάτευτο και αποτελεί «θεμέλιο λίθο» της ς μας. Οι ειρωνικές αναφορές, η στοχοποίησή τους και οι επιθέσεις εναντίον τους, μας βρίσκουν αντίθετους. Σε ανύποπτο χρόνο, τόσο η παράταξή μας όσο και στελέχη του συνδυασμού μας, έχουμε «καυτηριάσει» αντίστοιχες συμπεριφορές.
    Παράλληλα με οποιαδήποτε άλλη απαραίτητη ενέργεια, προτείνουμε για άλλη μία φορά, να αναληφθούν πρωτοβουλίες συζήτησης και διαλόγου για το ευρύτερο και φλέγον ζήτημα «Άλσος-Γήπεδο-Πρωτοφανής Όξυνση» (φροντίδα – διάσωση και σχετική μελέτη για το άλσος, κατασκευή νέου πέδου ΑΕΚ, Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας-ς, πρόσφατα επεισόδια και εντάσεις κ.λπ.) με οποιαδήποτε μορφή κριθεί κατάλληλη: π.χ. ειδική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης, άτυπη σύσκεψη κ.λπ.
    Στον διάλογο αυτόν είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν και να τοποθετηθούν, με άνεση χρόνου, όλες οι δημοτικές παρατάξεις και οποιαδήποτε άλλη ενδιαφερόμενη πλευρά.
    Η παράταξή μας έχει επιλέξει (και παραμένει σταθερή σε αυτό) το πεδίο της συναίνεσης, του διαλόγου και των χαμηλών τόνων και όχι αυτό της όξυνσης, των προκλητικών δηλώσεων και των εντάσεων. Οι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας ζούσαμε πάντα σε μία όμορφη και ήσυχη περιοχή – αν και με αρκετά προβλήματα που χρήζουν άμεσης ς…
    Η αποκατάσταση της ηρεμίας πρέπει να αποτελεί στόχο όλων μας. Συνηγορούμε στο ότι «…πρέπει να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συζητήσουν όλοι… ώστε να βρεθεί λύση, για το καλό της περιοχής μας».

    Από το γραφείο Τύπου

    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα