Αγάπησε την μοναξιά σου

0
262

alexandra-tsotsouΓράφει η

Είναι η στιγμή που η αυλαία πέφτει και πλέον μόνος, πορεύεσαι στην ζωή.

Είναι αυτή η στιγμή που βγαίνεις από το εμείς και πρέπει να μπεις στο εγώ. Πόσο εγωιστικό ακούγεται και πόσο δύσκολο είναι για να το καταφέρει κανείς να συμφιλιωθεί με την μοναξιά του και να γίνει φίλος.

Είναι οι συνήθειες που αλλάζουν, είναι οι στιγμές, οι καταστάσεις και όλα αυτά μαζί σε μπερδεύουν ή κάποιες φορές σε συνδέουν με το παρελθόν. Τίποτα όμως δεν είναι ακατόρθωτο, είναι η ψυχική δύναμη που έχει ο καθένας μας και πόσο πραγματικά θέλει να προχωρήσει παρακάτω.

ScreenHunter_484 Aug. 30 12.47Είναι ένα είδος αποτοξίνωσης, θέλει χρόνο για να συμβεί και αρκετές προσπάθειες για να μην γυρίσεις πίσω σε καταστάσεις που υπήρχε ουσιαστικός λόγος για να αποχωρήσεις. Δέξου απλόχερα την αλλαγή αυτή και πίστεψε ότι έχεις ένα πολύ όμορφο δώρο, την ελευθερία σου, να ζήσεις, να δημιουργήσεις, να σκεφτείς και να κάνεις πράγματα που σε εκφράζουν και που θέλεις. Δεν είναι δύσκολο να γίνει, αλλά απέβαλε το συναίσθημα ότι νιώθεις μισός, μισός δεν είσαι. Είσαι ολόκληρος, συγκροτημένος και άρπαξε την ευκαιρία να γνωρίσεις τον εαυτό σου και να βάλεις τα δικά σου όρια για τους ανθρώπους που θα σε προσεγγίσουν αλλά και γι αυτούς που ήδη σε περιβάλλουν. Γίνεσαι πιο δυνατός, πατάς πιο γερά στα πόδια σου και ξέρεις πλέον τι θέλεις.

ScreenHunter_483 Aug. 30 12.46Εκπλήρωσε τα όνειρα σου και απόλαυσε την ηρεμία σου, γιατί οι στιγμές αλλάζουν και ίσως να μην μπορέσεις ποτέ να πραγματοποιήσεις όλα αυτά που ονειρεύεσαι. Το αύριο είναι πολύ μακρινό και ίσως να μην έρθει ποτέ. Κάθε στιγμή είναι ευλογία και αξιοποίησε την όπως εσύ θες. Μην γεμίζεις τον εαυτό σου με θλίψη και στεναχώρια, ένα είναι σίγουρο η νέα αλλαγή στην ζωή σου, θα φέρει άλλη πνοή και προετοιμάσου ψυχικά να την αποδεχτείς!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.