Ανακοίνωση υποψηφιότητας Λύσσανδρου Γεωργαμλή

0
268

Προχωράμε ενωμένοι

Φίλες και φίλοι,

Όταν πριν μερικούς μήνες σας ενημέρωσα για την πρόθεσή μου να μην διεκδικήσουμε με την “Ένωση Δημοτών” τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, είχα τονίσει την επιθυμία μου να δημιουργηθεί μία νέα προοπτική για την πόλη μέσα από μια καινούρια κίνηση που θα ενώνει πρόσωπα και θα συνθέτει πολιτικές.

Στους μήνες που μεσολάβησαν παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις προσπάθειες δημιουργίας ενός τέτοιου συνδυασμού. Ξεκίνησε από την επιθυμία του Γιάννη Βούρου να επιστρέψει στην πόλη που μεγάλωσε και στην πορεία απέλαβε της εμπιστοσύνης πολλών προσώπων από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους αλλά κυρίως αγκαλιάζεται καθημερινά από πολλούς συμπολίτες μας, γεγονός κάθε άλλο παρά τυχαίο, αφού ο Γιάννης Βούρος δεν έχει εμπλακεί στα τοπικά “πάθη”, είναι ένα άτομο χαμηλών τόνων αλλά ταυτόχρονα μαχητής στη ζωή και στην εργασία, που καταφέρνει να συνθέτει πρόσωπα και πολιτικές.

Με χαρά λοιπόν θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία αυτής της προσπάθειας, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι ο Γιάννης Βούρος και ο συνδυασμός “Νέα Φιλαδέλφεια – Πολιτών Πολιτεία” διαθέτει όλα όσα απαιτούνται για να ξεπεράσει η πόλη μας την “πρόκληση” και να προχωρήσουμε όλοι μαζί σε ένα ασφαλές πολιτικό περιβάλλον, για να μη χαθεί μια ακόμα τετραετία στο βωμό της ιδιοτέλειας και των ανώφελων αντιπαραθέσεων.

Με εκτίμηση,

Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.