Με αέρα θριάμβου η ιδρυτική εκδήλωση του Παντελή Γρετζελιά

"Οι διάσημοι δεν μπορούν να είναι υπηρέτες των πολιτών, πρέπει να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια γι' αυτό."

Πλήθος Φιλαδελφιωτών και Χαλκηδονιωτών γέμισαν την αίθουσα του Π.Π.Ι.Ε.Δ. για την ιδρυτική εκδήλωση της ανεξάρτητης παράταξης “Ξανά Μαζί” του Παντελή Γρετζελιά.

Η εκδήλωση άνοιξε από την υποψήφια δημοτική σύμβουλο της παράταξης κ. Β. Χουντάλα και στη συνέχεια μέλη της παράταξης μίλησαν για διάφορα θέματα σχετικά με τις πολιτικές και τη φιλοσοφία της παράταξης.

Το λόγο έλαβε αρχικά ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Μ. Καραηλίδης, ο οποίος δήλωσε πως “Οι διάσημοι δεν μπορούν να είναι υπηρέτες των πολιτών, πρέπει να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια γι’ αυτό”. Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος κ. Μ. Παππά αναφέρθηκε στο ρόλο των γυναικών στην πολιτική στη σύγχρονη κοινωνία και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν γυναίκες του συνδυασμού. Η πρώην αντιδήμαρχος και νυν υποψήφια σύμβουλος κ. Μ. Χατζιδάκη μίλησε για επιστροφή του δήμου σε μορφή κανονικότητας, τονίζοντας ότι “χάθηκαν τα απλά και αυτονόητα” και πως “ένας τόπος χωρίς σχέδιο είναι απλά μια ευχή”, ενώ ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Γ. Ουσταμπασίδης αναφέρθηκε στην αλλαγή πολεοδομικού σχεδίου με σκοπό τη διατήρηση προσφυγικού οικισμού στο κέντρο της πόλης (έργο επί δημαρχείας Παντελή Γρετζελιά) και στις θέσεις στάθμευσης που θα πρέπει να δημιουργηθούν όταν θα ολοκληρωθεί το γήπεδο ΑΕΚ. Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος κ. Π. Σπανού – Κανάκη μίλησε για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, που θα πραγματοποιηθεί μέσω της μείωσης των φόρων και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος κ. Φ. Μέρμυγκα μίλησε για την κοινωνική πολιτική μέσω σύνδεσης των νοσοκομείων με το δήμο, το και τη βοήθεια στο σπίτι.

Σημαντικό κομμάτι της εκδήλωσης αφιερώθηκε στο θέμα της ΑΕΚ και του γηπέδου “Αγιά Σοφιά” ξεκαθαρίζοντας την θέση της παράταξης υπέρ της ΑΕΚ. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Θ. Λέκκας αναφέρε χαρακτηριστικά “ΑΕΚ και Νέα Φιλαδέλφεια είναι έννοιες ταυτόσημες […] οι Κυριακές να είναι μια όμορφη κιτρινόμαυρη γιορτή”. Ευφυολογώντας δε ο ίδιος ο ανέφερε πως αυτό φαίνεται και από το μότο της παράταξης: Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση (Α.Ε.Κ.). Σημείωσε επίσης πως το γήπεδο γκρεμίστηκε επί δημαρχείας του με σκοπό να φτιαχτεί νέο και καλύτερο και είναι ένα έργο που θα υποστηρίξει μέχρι και την ολοκλήρωση του.

Ακολούθησε η ανακοίνωση 62 υποψήφιων συμβούλων της παράταξης “Ξανά Μαζί” από τον επικεφαλής της Παντελή Γρετζελιά.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γ. Πατούλη κ. Σ. Αλυμάρα και ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ:

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.