Με μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερο κέφι πραγματοποιήθηκε το καλοκαιρινό γλέντι των ΚΑΠΗ στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας, σε μια όμορφη βραδιά αφιερωμένη στα μέλη της τρίτης ηλικίας.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τους Αφούς Χαιτίδη, οι οποίοι κράτησαν αμείωτο το κέφι, με τους παρευρισκόμενους να τραγουδούν και να χορεύουν μέχρι αργά. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς προσφέρθηκαν φαγητό, λουκουμάδες και παγωτό, ευγενικές δωρεές που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Το γλέντι εξελίχθηκε σε μια πραγματική γιορτή συνάντησης, ψυχαγωγίας και κοινωνικής συναναστροφής, επιβεβαιώνοντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν τα ΚΑΠΗ στην τοπική κοινωνία και στην ενεργό συμμετοχή των μελών τους στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.
Η εκδήλωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες, οι οποίοι απόλαυσαν μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και καλή παρέα μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας.



























































