Ο Γ. Πάνος για την απόφαση του ΥΠΑΠΕΝ σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ

0
77

Λάβαμε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας κ. Γ. Πάνο την ακόλουθη δήλωση:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΥΠΑΠΕΝ

Είναι προφανές δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμιά απόφαση από κανένα κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ ,ότι η απόφαση έγκρισης της ΜΠΕ από το ΥΠΑΠΕΝ για το έργο της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ άνευ όρων ,παραβλέποντας όλες τις παρατηρήσεις της Περιφέρειας ,του Δήμου και έγκριτων επιστημόνων είναι πολιτική απόφαση κορυφής .

Είναι μια απόφαση αμφισβήτησης και ακύρωσης αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου που αποτελεί απαράδεκτη περιφρόνηση και εχθρική συμπεριφορά εναντίον μιας εκλεγμένης Δημοτικής Αρχής χωρίς προηγούμενο.

Μια απόφαση η οποία θέλει να αλλοιώσει και να ακυρώσει την ψήφο των Δημοτών που στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές επέλεξαν αυτή την παράταξη για να υπερασπίσει την ποιότητα της ζωής τους και το Δημόσιο συμφέρον .

Ο ΣΥΡΙΖΑ το καλοκαίρι του 2014 είχε καταψηφίσει στο σύνολο του το Ρυθμιστικό νομοσχέδιο και με απόφαση της Πολιτικής του Γραμματείας μεταξύ άλλων δήλωνε :

‘’Να ανεγερθεί το γήπεδο στα όρια του παραχωρητηρίου στην ερασιτεχνική χωρίς καμιά επέκταση στο Άλσος που αποτελεί δασική έκταση .’’

Από τότε μέχρι σήμερα τι άλλαξε ;

Αφωνία ψάλτου βήξ ;

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ –ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.