Αρχική ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Ορισμός νέου Αντιδημάρχου Πρασίνου & Άλσους

Ορισμός νέου Αντιδημάρχου Πρασίνου & Άλσους

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Ιωάννης Βούρος ορίζει τον Δημοτικό Σύμβουλο Κωνσταντίνο Μπίγαλη του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχο Πρασίνου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με θητεία από 19/11/2021 μέχρι 18/11/2022 με αντιμισθία, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και του μεταβιβάζει ως εξής:

Α. Την εποπτεία και ευθύνη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου και των επί μέρους οργανικών μονάδων:

– Του Τμήματος Πρασίνου

– Του Τμήματος Άλσους

Β. Ο ανωτέρω Αντιδήμαρχος είναι αρμόδιος για την υπογραφή όλων των αποφάσεων και διοικητικών εγγράφων που σχετίζονται με την των αρμοδιοτήτων του.

Γ. Ο ανωτέρω Αντιδήμαρχος κατά τη διάρκεια της θητείας του δεν μπορεί να εκλεγεί ή να είναι μέλος του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δ. Ο ανωτέρω Αντιδήμαρχος ορίζεται αρμόδιος για την τέλεση Πολιτικών Γάμων.

Ε. Η ανάκληση του Αντιδημάρχου είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό του, με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του Δημάρχου, για λόγους που ανάγονται στην των καθηκόντων του.

ΣΤ. Τις του Αντιδημάρχου κ. Μπίγαλη Κωνσταντίνου του Γεωργίου όταν απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Δήμαρχος

Ζ. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του θα ασκεί ως Α΄ Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Μιχαήλ Κουτσάκης. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Α’ Αναπληρωτή Δημάρχου, τα καθήκοντά του θα ασκεί ως Β’ Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Λύσσανδρος Γεωργαμλής. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Β’ Αναπληρωτή Δημάρχου, τα καθήκοντά του θα ασκεί ως Γ’ Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Σωτήριος Κοσκολέτος.

Η παρούσα απόφαση να δημοσιευθεί μία φορά σε μία ημερήσια του Νομού ή σε μία εβδομαδιαία και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ». 

 

Επισυνάπτουμε την σχετική απόφαση: 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version