21 C
Nea Chalkidona
Παρασκευή, 09/06/2023

    Σε πανικό η Super League! Ορατό σενάριο για πρωτάθλημα με άδειες εξέδρες!

    Παράταση μέχρι το τέλος του έτους ζήτησε η Super League από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή για την εφαρμογή του νόμου.

    Στην Αστροναυτών τρέχουν και δε φτάνουν. Οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν ακόμα φροντίσει να βάλουν στα τους ούτε ηλεκτρονικό εισιτή, ούτε και κάμερες, κάτι που πλέον είναι υποχρεωτικό σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο. Επικαλούνται το μεγάλο κόστος και πιέζουν για… παράταση.

    Όπως είναι ήδη γνωστό, σε περίπτωση που τα γή των ομάδων δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για τα μέτρα κατά της βίας, τότε θα διεξάγονται τα ς χωρίς θεατές από το ερχόμενο πρωτάθλημα.

    Η φέρεται να ζήτησε από τον κ. Κοντονή επίσημα παράταση μέχρι τέλος του έτους για να τακτοποιήσουν οι ΠΑΕ τις εκκρεμότητές τους, ωστόσο, ο υφυπουργός Αθλητισμού ήταν αρνητικός.

    Ο νόμος θα εφαρμοστεί, ήταν η απάντηση που πήρε ο Γιώργος Μποροβήλος και πλέον ο κίνδυνος να γίνουν παιχνίδια στην Super League, ακόμα και στη σέντρα του πρωταθλήματος, χωρίς θεατές είναι πιο ορατός από ποτέ.

    Κατά τα άλλα, η κλήρωση στο Μέγαρο Μουσικής μας μάρανε, την που οι χορηγοί κόβουν την κάνουλα στο απαξιωμένο πρωτάθλημα!

    Πηγήonsports.gr
    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα