Αρχική ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

3 νέα κρούσματα στην υπηρεσία καθαριότητας έδειξαν τα μοριακά τεστ, τα οποία η του Δήμου σύρθηκε να τα πραγματοποιήσει κάτω από τη πίεση του Σωματείου. Συνολικά 13 εργαζόμενοι στους 80 της καθαριότητας είναι θετικοί και το σύνολο των κρουσμάτων στο Δήμο έφτασε τα 30!!! και δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με τα αυριανά τεστ σε καθαριότητα που υπολείπονται, καθώς και τα επαναληπτικά τεστ της Πέμπτης.

Αντί η να κλείσει την υπηρεσία και να στείλει σε όλους τους εργαζόμενους, συνεχίζει την εγκληματική πολιτική της και απειλώντας τους βγάζει με το ζόρι εργαζόμενους και οχήματα στο δρόμο. Θυμήθηκε η να μνημονεύσει και προφορική συνομιλία με την γιατρό εργασίας του δήμου για να δικαιολογήσει την στάση της. Που ήταν 15 μέρες τώρα η γιατρός εργασίας που έβγαιναν το ένα μετά το άλλο τα κρούσματα. Θα γίνει μέρος της εγκληματικής πολιτικής της διοίκησης???

Που είναι ο ΕΟΔΥ και η κυβερνητικοί υπεύθυνοι που ζητούν από τους συναδέλφους μας ατομική ευθύνη και την ίδια ώρα πέφτουν θύματα των ανεύθυνων??

Ένας συνάδελφος δια-σωληνωμένος, ένας νοσηλευόμενος και μια μητέρα 5 παιδιών θετική, είναι τα πρόσφατα αποτελέσματα της εγκληματικής αυτής πολιτικής.

Είχαμε προειδοποιήσει την ότι θα πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι καθαριότητα και πράσινο θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την Παρασκευή και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης. Όποιος συνάδελφος απειληθεί ή εκβιαστεί να βγει για δουλειά να επικοινωνήσει αμέσως με το Σωματείο.

Ο Δικηγόρος του Σωματείου θα διερευνήσει τις όποιες ποινικές ευθύνες κατά παντός υπευθύνου για έκθεση σε κίνδυνο των εργαζομένων του Δήμου.

Θα ενημερωθούν τα ΜΜΕ για την αδιαφορία του ΕΟΔΥ σε μια ιστορία υγειονομικής βόμβας όπως εξελίσσεται η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου.

Το ξαναλέμε τα παιχνιδάκια και η κοροϊδία σε βάρος της υγείας των συναδέλφων μας τέλος.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version