Αρχική ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στις 24/2 με 8 θέματα – Επανέρχεται η απομάκρυνση...

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στις 24/2 με 8 θέματα – Επανέρχεται η απομάκρυνση του Φιλοζωικού

prosklisi-se-taktiki-synedriasi-d-s-dhmotiko-symvoulio-2019-2023

Νέα δια τηλεδιάσκεψης τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 7 μ.μ. Τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

  1. Έγκριση τροποποίησης διαχειριστικής μελέτης του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας.
  2. Συγκρότηση Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων έτους 2021, σύμφωνα με το άρθρο 18 του Ν. 4456/17.
  3. Ορισμός δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους ως μελών της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών για την εκποίηση ή εκμίσθωση ακινήτων και κινητών πραγμάτων του Δήμου για το έτος 202
  4. Ορισμός δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους ως μελών της επιτροπής εκτίμησης του σχετικού τιμήματος των εκποιούμενων κινητών πραγμάτων του Δήμου για το έτος 2021.
  5. Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων ως μελών της Επιτροπής παράδοσης και παραλαβής ακινήτων υπολοίπου έτους 2021.
  6. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ » Α.Μ. 27/2017».
  7. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ» (Α.Μ. 119/2015).
  8. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ 1ο  ΒΝΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 1ο ΒΝΣ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ» (Α.Μ. 96/2018).

Στο πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης που αφορά την έγκριση της τροποποίησης της διαχειριστικής μελέτης για το άλσος, ο δήμος φέρνει ξανά στο προσκήνιο το θέμα της απομάκρυνσης των εγκαταστάσεων του Φιλοζωικού Συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ των τροποποιήσεων που προτείνει ο δήμος υπάρχει σαφής πρόταση για “απομάκρυνση  των εγκαταστάσεων του Φιλοζωικού και του γηπέδου τένις”. 

ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΓΙΑ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ-ΜΕΛΕΤΗΣ-2021-1

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version