Την γνώμη των πολιτών ζητάει ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος για το νέο του πρόγραμμα

211

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος, μετά την εκλογική διακύρηξη της παράταξης του “Δύναμη Πολιτών” και την ανακοίνωση των 50 πρώτων υποψηφίων συμβούλων του, ζητάει την άποψη και τις προτάσεις των πολιτών σχετικά με τα έργα που θα ήθελαν να γίνουν με την επανεκλογή του στις εκλογές του Μαϊου.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση:

“Καλές είναι οι εκδηλώσεις, οι φωτογραφίες και τα δημόσια χαμόγελα. Εμείς όμως δεν έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο, δουλεύουμε για την πόλη μας ώστε όλα να λειτουργούν σωστά και την “επόμενη ημέρα”.

Αυτή την εβδομάδα τελειώνουμε το Πρόγραμμά μας και θέλουμε να επιβεβαιώσουμε το όνομα της παράταξής μας, “Δύναμη Πολιτών”.

Ζητάμε από εσάς, όσους ζουν στην Πόλη μας (ακόμα και εάν δεν ψηφίζουν εδώ), να συμμετάσχετε σε αυτό, στο Πρόγραμμα που εκπονούμε για την επόμενη τετραετία!

Περιμένουμε τις προτάσεις σας, τις σκέψεις και τις σας μέχρι το Σάββατο /4 στις 24:00 είτε με δημοσίευση στο παρόν post, είτε με messenger είτε με mail στο info@dinamipolitonfx.gr.

Και για να προλάβουμε τα παπαγαλάκια: Παιδιά, δε στερέψαμε από ιδέες, απλά σας υ-π-ο-λ-ο-γ-ί-ζ-ο-υ-μ-ε ως ενεργούς πολίτες για όλη την επόμενη τετραετία.”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.